Pokazuje rezultate 1 do 50 od 203

Tema: biowashball

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mašenka prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam čitala cijeli topic pa možda lupetam(pročitat ću), ali nekako mi se čini da ako namačem robu u mašini samo s vodom cijelu noć da bi se opralo i bez kugli i kuglica, a još ako se kombiniraju s deterđentom -what's the point? Itak svi ti deterđenti peru jednako dobro/loše kad se stavi i samo četvrtina deterđenta od one što piše na pakiranju.
    baš sam to htjela napisati a povezano s rozinom izjavom
    Ja stavim pola čepa tekučeg, ili žlicu onog u prahu ako je baš šporka roba. Do sad nisam vidjela da mi je iti jedna fleka ostala, a imam muža baksuza totalnog, taj sve zas*re Plus što moraš ostaviti da ti se namače, što dulje to bolje. Tako da ja stavim svoju robu da učini prvi krug navečer, i namače se do jutra, tek odna perem.
    ja tako perem bez kuglice kad je veš jako prljav. i opere se. tj. stavim manje deterdženta nego ti, možda pola čepa, i namačem par sati.
    inače stavim malo manje od pol čepa i sve se opere bez problema. i bez kugle. iako si je stvarno želim...ali sad se pitam jel uopće išta radi, ako moram koristit istu količinu deterdženta ko sad?
    Posljednje uređivanje od puntica : 29.09.2010. at 14:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •