Pokazuje rezultate 1 do 50 od 203

Tema: biowashball

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Ključić, žlicu praška staviš na koliko kilograma rublja? Meni se ipak čini premalo žlica praška na punu mašinu, dakle 6 kg rublja.
    Nemam pojma koliko kg. Kako uopće to saznati?
    I meni nije premalo. Voda se i uz tu količinu zapjeni i veš miriši po detergentu (trenutno imam neki Rubel). Jednom sam dobila info da je sapunica/pjena ustvari višak koji se ne veže na zmazanoću. Valjda sam dobro objasnila. Dakle, ako se puuuuno pjeni, definitivno je previše praška/sapuna/šampona. Pa ja gledam da se pojavi par mjehurića sapunice i nekako si mislim da sam onda stavila taman.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam pojma koliko kg. Kako uopće to saznati?
    I meni nije premalo. Voda se i uz tu količinu zapjeni i veš miriši po detergentu (trenutno imam neki Rubel). Jednom sam dobila info da je sapunica/pjena ustvari višak koji se ne veže na zmazanoću. Valjda sam dobro objasnila. Dakle, ako se puuuuno pjeni, definitivno je previše praška/sapuna/šampona. Pa ja gledam da se pojavi par mjehurića sapunice i nekako si mislim da sam onda stavila taman.
    Ma ne, moja mašina može prihvatiti 6 kg rublja, znači kada je puna, onda je to 6 kg. Napuniti uvijek mogu bijelog, bijelo-šarenog i plavo-zelenog rublja, sve druge boje perem na drugim programima za manje rublja, 3 i 1 kg. Nekako mi se žlica za 6 kg rublja čini malo. Ne stavim ni ja puno više, možda 3 žlice i isto mi se nikada previše ne pjeni, što kažeš, mjehurić tu i tamo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •