-
Moj je junior u Gornjogradskoj. Polugodište je prošao s 4 što ne smatram lošim. Učio je iako ne koliko sam ja smatrala da bi trebao
Škola je dobra, većina profesora je ok. Izuzetak je prof. HJ koja ih ne sluša i dijeli dečkima jedinice bez povoda. Navodno se već generacijama i učenici i roditelji bune i traže pomoć ravnatelja, no dotična očito ima debelo zaleđe. Nakon razgovora s ravnateljem, primiri se tjedan, dva pa opet po starom.
Nije mi jasno kako 80% razreda može imati po 3 jedinice iz HJ a da nitko od nadležnih ne postavi pitanje rada te profesorice. I nemojte mi reči da je to zbog dobi ili lijenosti djece jer oni imaju i brdo drugih predmeta i profesora a samo je s ovom problem. I dva tjedna prije završetka polugodišta u imeniku osvanu ocijene za koje nitko (ni djeca, ni roditelji, ni razrednik) ne znaju odakle su i čime su zaslužene. To se zbilo nakon roditeljskog i molbe razrednici da se nešto poduzme. Sreća po djecu koja nisu imala jedinice na polugodištu, ali što oni time uče?
Koliko se god trudili, rezultata nema, pohvale ne postoje, vrijeđa ih se i diskriminira, a ocijene se dijele van sata proizvoljno.
Inače, škola mi se čini dobra, disciplina u školi je zavidna, nema tučnjava ili sličnih ekscesa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma