-
Pocetak prvog razreda gimnazije jest tezak, ako nista dugo, zato sto se treba snaci u novoj skoli, upoznati novu organizaciju, nove prijatelje, nove profesore i njihov nacin rada (pa ne postoji poslovica "svaki je pocetak tezak" uzalud). Ne moze se nijednom uceniku svidjeti bas svaki profesor (kao sto se vjerojatno ni vama na poslu jako ne svidjaju bas svi kolege, ili susjedi). Ali moje iskustvo govori, i moje djece, da su vecina u redu i nisu zlonamjerni, jedino mozda na pocetku strozi jer moraju postici autoritet i uspostaviti disciplinu u razredu. I te profesore na kraju djeca vise vole i cijene nego one kod kojih vlada raspasoj i muljanje.
-
Ja sam zadovoljna, jer ne mogu a da ne uporedim gimnaziju sa drugim skolama - npr. strucne skole, masinske, metalske, ekonomske, elektrotehnicke itd... da ne pricam o zanatima i slicno...
Ne daj Boze da mi dijete ide u takvu skolu, i nadam se da nece.. jer je to uzas. A gimnazije su ok - mozda nisu kao sto su bile kad smo se mi skolovali - ali ok su
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma