Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: iPhone nema MMS?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno iPhone nema MMS?

Ne kužim zašto tako skupi telefon nema najobičniji MMS?
    Zašto se slike mogu slati samo e-mailom (koji je prokleto preskup na mobilnim mrežama)?

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a je ti topic

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Samo se ti cerekaj... i budi konstruktivna inače će biti premješten u filozofske teme... kak je Apple fulao u procjeni i to...

(Znaš da je meni MMS bitan u životu, ali ne pitam zbog sebe)

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

meni je iphone lijep, ali nije mi to dovoljan razlog da ga kupim...
    jel to za muža ili sina?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ni za koga od nas (preskup je za mene), pitala me prijateljica za svog muža pa sam naletjela na ovu, najprije sam mislila - dezinformaciju - ali kamo god pogledam na internetu, stvarno nema.

Čak postoje i zafrkancije na youtubeu na tu temu :/

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam ga kupila mužu i požalila. Ne kužim uopće zašto je tako razvikan

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iPhone je mozda samo zelio biti drugaciji od drugih

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ha čuj, realno to nikome ne treba, ali kad ga reklamiraju, pa pomisliš da ti treba... fakat je lijep, ali ni ja ne kužim na koji način ti unaprijedi kvalitetu života do te mjere da to vrijedi tih para :/

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    a ja ne kuzim zasto si ga isla kupovat - samo zato jer je fensi i razvikan i mozes si ga priustiti?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Možda ga je NJM baš eksplicitno poželio

P da ga moj poželi, možda bih i ja štedila do sljedećeg Božića i kupila mu (srećom, moj nema neke pretjerane želje, čak ni stariji ne želi ništa naročito za Božić - veli on 'veliku Milku s lješnjacima' )

Zanima me zapravo - ako netko od vas koristi ovaj telefon - postoji li neka nadogradnja za MMS?

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mm je kupio kopiju preko oglasnika,fakat pljunut iphine,sve piše na njemu iz Japana je..ima mjesta za 2 kartice zato ga je i uzeo-i za 1300kn,mms ma sve

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

Citiraj Mukica prvotno napisa
    a ja ne kuzim zasto si ga isla kupovat - samo zato jer je fensi i razvikan i mozes si ga priustiti?
    a ja ne kužim iz čega se može zaključiti da ga je kupila samo zato jer je fensi i razvikan i mozes si ga priustiti ?
    mislim da češće požalimo kad kupimo neku stvar na nekakvoj rasprodaji, ali tada nam nitko ne uputi slično pitanje?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mms u životu nisam primila ni poslala

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

iPhone je prvenstveno data uredaj, raden za americko trziste. oni su, naime, miljama daleko od korisetenja MMSa od Europe. zanimljiv je podatak i da azijsko trziste takoder ne koristi SMS niti MMS vec email poruke sa mobitela.
    vodeni time, Apple nije iPhoneu integrirao mogucnost razmjenjivanja multimedijalnih poruka

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Reče mi MM da se MMS s njega može poslati, ali uz pomoć dodatnog programčića baš za to kojeg možeš instalirati ako ti je važno.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam si ga kupila, i prodala. MMS mi je od velike važnosti. A iPhone mi se čini kao loš prototip nečega što će za god- dvije izaći u boljem izdanju. Kao peugeot 106, pa 206, pa 207...
    I to me iznervieralo. Nema MMS, a košta ko Sv. Petra kajgana.

A ova priča o ugrađivanju programa mi je kao da sam došla u mercedes, tražila najskuplji model, a prodavač mi veli, "gospođo to vam je luksuzni model, samo si morate u nekoj radnji prozore i siceve ugradit, jer naš mercedes nema tu opciju, ali znate kad se parkirate sa njim negdje (čitaj odližite iPhone na stolu neko kafića) ma svi će vas gledati i misliti kako ste vi faca."
    I ja sam nasjela, ali ne vrijedi tih novaca, i prenapuhali su ga.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A kaj to ne pitas i muza od Almatheine prijateljice?
    Komentar je u stilu onoga radi kojeg je ronin i dobila ban.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Potpis!
    Obično ne komentiram, ali ovo me baš ubolo u oči.
    Potpuno nepotreban komentar, ali vjerojatno nam svima ponekad pobjegne nešto u tom stilu.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Iphone ti je za wifi, a ne za mreze mobilne telefonije, nije bas neki kao telefon.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    ni ja. u biti, bila sam debelo uvjerena da to skoro nitko ne koristi. bar ne koriste ljudi s kojima ja komuniciram.
    ja iphone nisam dozivjela kao mobitel, vise kao uredjaj koji si svatko moze prilagoditi svojim potrebama, najcesce besplatno ili za neke sitne novce. inace sam uvijek imala nokie, i to one njihove prastare ciglice, jer mi je vazno da mi je mob malo tezi, inace ga izgubim i zagubim dok si reko keks.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    ni ja...
    Stvarno?!? :?
    Eh, koliko ih ja razmjenjujem...

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Moja sestra živi u Njemačkoj, njezini odrasli sinovi u Hrvatskoj. Ove jeseni sin se odluči i crkveno vjenčati (već je u civilnom braku i ima malenu kćerkicu, ali kum kojeg je htio uspio je dobiti godišnji jedino tad), sestra nije imala slobodnih dana za svoj godišnji te nije mogla doći na njoj važan događaj.
    Zahvaljujući mms porukama koje sam joj "šibala" svakih par minuta nije bila zakinuta za barem "virtualno" sudjelovanje u ceremoniji, i ne mogu opisati koliko joj je to bilo drago. Vidjela je mladence, razmjenu prstenja, poljubac, uzvanike i to pomoću najjednostavnijeg mms-a.
    E-mail joj ne bi značio ništa, jer radi u bolnici, i nema e-mail dostupan uvijek, a mobitel je uvijek uz nju, pa tako i tog dana dok je ona radila a sin se ženio.

Tako, dok ovaj razvikani uređaj ne ugradi i tu opciju, za sad mi je daleko od popisa želja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iphone nema opciju slanja mms i nikada neće imati, tako da onima koji vole slati slikice preko mobitela ta želja neće biti ispunjena. nikada!
    proizvođač smatra da je opcija slanja e-maila pokriva i slanje slika.
    ali kod korištenja neta na iphonutu treba biti oprezan (bar oni koji ga imaju) jer radi promet i u stanju mirovanja. nije prevelik, nekih 150 kb preko noći, ali obzirom da su kilobajti na mobilu skupi treba biti oprezan.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A kaj velite na ovo?

http://www.slobodnadalmacija.hr/Cybe...5/Default.aspx

Fakat je to za americko trziste.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Citiraj marta prvotno napisa
    ni ja...
    Stvarno?!? :?
    Eh, koliko ih ja razmjenjujem...
    I ja.
    Nije da se ne može bez toga , ali otkako ga imam, stalno sa sestrom razmjenjujem slike djece i tako.
    Ne živimo u istom gradu.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Peterlin
    I to je to touchscreen. Wow, ma neeeeee.

Moj muž ima LG na touchscreen i na njemu može gledati tv. I čini mi se korisniji on iPhona. Jednostavno kad je izašao ja sam navaliola i kupili smo ga. Koristila sam ga 1 DAN, i kada sam skužila da nema mms, osramoćena sam rekla MM-u da ja ne bi više i da bi nokiu, što i koristim od postanka mobitela.
    I onda sam tjedan dana dok ga nismo prodali slušala "znao sam, rekao sam ti, bla bla bla..."

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Peterlin, hvala za link

Rasplet priče najvjerojatnije će biti NOKIA N96.
    Hvala svima na doprinosu.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Navigator imam ja nešto stariji i uopće mi nije jasno zašto sam je mjenjala. Bit ćeš zadovoljna.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nije za mene... ja imam još stariju Nokiu, nikakvu fensi-šmensi, ali radi savršeno.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I Phone sam kupila jer ga je MM htio, a ja sam mu htjela pokloniti nešto što će ga razveseliti...tako to rade ljudi u braku
    insinuacija jel si ga mogu priuštiti je nepotrebna

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sad sam tek skužila da me se može krivo protumačiti - ispričavam se jezik brži od pameti

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bejb prvotno napisa
    iPhone je prvenstveno data uredaj, raden za americko trziste. oni su, naime, miljama daleko od korisetenja MMSa od Europe. zanimljiv je podatak i da azijsko trziste takoder ne koristi SMS niti MMS vec email poruke sa mobitela.
    vodeni time, Apple nije iPhoneu integrirao mogucnost razmjenjivanja multimedijalnih poruka
    Konačno netko tko kuži spiku...

90% korisnika iPhone-a u Europi ne koristi (jer ne zna) ni 60% mogućnosti te spravice. Glavno da ga svi imaju, a ni ne znaju zašto ga imaju; tu obično idu spike "Sviđa mi se" i to. A još uvijek nosimo taj gen: samo nek' se vidi, a u želucu nam kruli...
    Mislim, tko voli nek' izvoli, naravno, u demokraciji smo zaboga. Ali je omjer cijene i iskoristivosti od strane prosječnog korisnika vrlo nepovoljan.

Po meni je to nice smartphone, ali ništa posebno u odnosu na neke druge slične u Hrvatskoj. Npr. mm koristi HP IPAQ 614 Business Navigator (informatičar je) i iskoristio ga je barem 95%. A platili smo ga tipa 1.000 kn. I lijep je. I ima mms.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mene samo zanima koliko ljudi od onih koji su čekali u redovima nisu znali da neće moći slati MMS.

Ne znam da li da se ili

@n@, MM imam ovakav:

http://www.navigadget.com/wp-content...nokia-6210.jpg

plaćen malo više od 900 kn u Tele2 s ugovorom za 150 kn;
    navigacija s glasovnim navođenjem radi čak i u našem malom gradiću
    "Za 200 metara na kružnom toku izađite na drugom izlazu" - super.

On koristi gotovo sve funkcije (osim interneta koji je preskup) tog telefona i potpuno ga zadovoljava, čak nije ni ružan

Ja imam običnjaču neku Nokiu, čak ne znam ni broj pa ne mogu staviti sliku

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Amalthea ja imam jednu seriju stariji i super mi je i jako koristim navigator po Zagrebu. Kad dođem a dođem često, više ne bauljam autom prestrašena. On mi kaže kuda da idem.
    Kad taj Zagreb mi je ko NY.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

No, i što mu nedostaje?? Ništa. Ali nije fensi šmensi...
    MM ima ovo.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    No, i što mu nedostaje?? Ništa. Ali nije fensi šmensi...
    MM ima ovo.
    Pa to je jako fensi.
    Hp bussines navigator. Jedna od naprava sa kojom se TM sigurno izdvaja iz mase. Jako mi se sviđa.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja bi morala opet na faks da se naučim služiti s tak nečim... ! Još sam na starom Siemensu iz 2004 koji se raspada, ali ima durati do idućeg ljeta. A do tada budu već nekaj novoga zmislili....

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nakon prvobitnog oduševljenja iPhoneom 3G, na internetskim forumima pojavio se popis najpoželjnijih karakteristika koje drugi mobiteli imaju, a najpoželjniji telefon današnjice nema. Uz oduševljenje korisnika i medija brzim pristupom internetu putem mobilnih mreža treće generacije, jefitinim aplikacijama, besplatnim servisom satelitske navigacije te povoljnom cijenom, korisnici su vrlo brzo uočili i njegove nedostatke. Evo nekih od njih:
    1. MMS

Pomalo je nevjerojatno da mogućnost slanja MMS-ova, koja danas postoji kao standardna funkcija i u najjeftinijim mobitelima, nije ugrađena u iPhone 3G. Istina je da se slike i videozapisi mogu jednostavno putem iPhonea poslati e-mailom, no nerijetko korisnici žele da ono što šalju bude pogledano baš na mobitelu.

2. Stereo Bluetooth

Za razliku od starog iPhonea, ovaj novi od korisnika ne zahtijeva da koristi slušalice s posebno izrađenim Appleovim priključkom, pa se tako mogu koristiti bilo kakve slušalice za konzumiranje glazbe. No, kada je riječ o bežičnim slušalicama, podržane su samo one s jednim zvučnikom, za telefonske razgovore, a ne i stereo Bluetooth slušalice.

3. Selektiranje i kopiranje teksta

Kada već imamo uređaj s kojim lako pregledavamo web-stranice te čitamo i pišemo e-mailove, bilo bi praktično da on podržava i selektiranje dijelova teksta s weba ili iz e-mailova te njegovo kasnije kopiranje u druge poruke koje pišemo, kao pri radu na računalu. Ipak, famozni trio cut/copy/paste još uvijek nije podržan.

4. Horizontalna tipkovnica za e-mail

Pomalo iritantan detalj vezan uz iPhone 3G jest činjenica da se pri radu s nekim aplikacijama ekranska tipkovnica može postaviti u horizontalni položaj, dok s drugima to nije moguće. Još je iritantnije da su one kod kojih to nije moguće tri aplikacije u kojima se najčešće tipka - Notes, Maps i E-mail.

5. Izmjenjiva baterija

Svakom se mobitelu na svijetu može izvaditi i promijeniti baterija, osim iPhoneu, kako starom, tako i ovom novom. Baterija, koliko god bila kvalitetna kada su u pitanju svi Appleovi proizvodi, pa tako i mobilni telefoni, naprosto s godinama slabi i sasvim je realno očekivati da će joj kapacitet nakon nekog vremena biti znatno smanjen.

6. Ugrađeni chat

Prva stvar koju je napravio gotovo svaki kupac iPhonea 3G bila je nabava neke od aplikacija za chat u App Storeu, odnosno jednog od nekoliko popularnih "instant messangera". Istina je da uz e-mail i jednostavnu mogućnost pristupa socijalizacijskim servisima poput Facebooka i Twittera chat nije neophodan, no korisnici ga žele.

7. Podrška za Flash

Prava je šteta da fantastičan preglednik web-stranica ugrađen u iPhone 3G ne podržava prikazivanje animiranih webova sastavljenih u Flashu, kao ni dijelova web-stranica koje nisu čitave napravljene takvima, već samo mjestimice. Jedini element koji je obično napravljen u Flashu, a koji je podržan, su filmovi s YouTubea.

8. Više megapiksela i videokamera

Pravo je čudo, a zapravo i razočaranje za mnoge korisnike, da je Apple u suvremeni iPhone 3G ugradio fotoaparat koji ima rezoluciju od samo 2 megapiksela, kad danas postoje i jeftini mobiteli s fotoaparatima koji dostižu 3,2, 5, pa čak i više megapiksela. Uz to, Appleov fotoaparat ne može snimati videozapise niti ima ugrađenu bljeskalicu.

9. Unificirano primanje e-mailova

Bez obzira na to što je kod novog iPhonea postoji i mogućnost preuzimanja e-mailova s Microsoftova Exchange Servera, dosta je nepraktično što se u jednom "inboxu" ne mogu skupiti sve poruke pristigle na nekoliko e-mail adresa koje obično ima jedan korisnik (Gmail, Yahoo Mail, Microsoft Exchange...).

10. Prijem TV signala

Tehnologija nazvana DVB-H, koja omogućuje prijem digitalnog televizijskog signala putem mobitela, danas je podržana u nekoliko tržišno dostupnih mobitela, a postoje i države u kojima su distributeri televizijskog signala omogućili emitiranje za korisnike takvih mobitela. iPhone 3G u tom pogledu nije u koraku sa suvremenom tehnologijom
    http://www.celinac.info/index.php?na...rticle&sid=889

čitala sam o ovome još ljetos i bilo mi je skroz nevjerojatno

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Blago korisnicima iPhone-a. Ja bih ga skrivala u javnosti, da ga imam.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    upravo to san i ja reka...moderatorice mogu,ostale forumašice ne mogu
    živi dokaz

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

X

Stvarno ružan komentar.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

vepar, vidim ti si veceras na 'misiji' - samo lovis topike gdje se mozes ubaciti sa komentarom o nefleksibilnosti osoblja foruma. :/

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nazovi to kako hoćeš,ili još bolje,zakamufliraj to kako hoćeš

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nemam se namjeru baviti time - cista opservacija.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sad sam tek skužila da me se može krivo protumačiti - ispričavam se jezik brži od pameti
    vjeruj da je isto tako bilo i u onome smjeru

ako se itko ne bavi forumašima, to je Mukica; njezin komentar je slučajno išao tebe. jednako bi išao i mene i bilo koga drugoga.

(vepre, to je ujedno odgovor i za tebe).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ga imam, uzela sam ga jer mi treba radi mailova kad sam dežurna i moram znati ako mi dođe nešto što je hitno ažurirati. Što se tiče iphonea, kao mobitel stvarno ne valja. kao prvo, jako je teško napisati poruku ili uopće otipkati broj (i to meni koja se laptopiram isključivo na touchu već 4 godine). Evo baš sam si s ebaya naručila pen da si olakšam život... Kad sam u par navrata zvala call centar rekla sam im da bi si počupala kosu da sam ga platila više od 200 kn koliko me koštao.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

šta drugo da vam čovjek kaže osim da dobar marketing i drek zamotan u celofanu može prodati...

ista stvar vam je i windows vista te niz drugis stvari koje ljudi masno plate a na kraju ih ne koriste bar ne u potpunosti jer ne mogu / ne znaju / nisu im uopće potrebne.

vrlo vjerovatno svi imamo doma masu takvih predmeta koji su nikako ili polovično korišteni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •