No mame drage, eto i nas ovdje. Malo jede, malo ne jede, ciki i super. Pojede 2-5 puta u usta ili to isto pljune. Zdrava je ali izbirljiva. Rastom izgleda kao dijete od 2 godine a ima tek 19 mjeseci i 14 kila. Nas dvoje smo jaki i visoki ljudi pa je to to, al nismo debeli. Ne šopamo je i probali smo i BLW ali neće jesti komadiće povrća osim mrkve koja joj je zakon. Voće jede u komadićima svo. Sad je problem to što sam ja alergična na jaja pa Lara neće niti pomirisati niti jesti jaje niti kuhano niti ikakvo. Čudo da jede rezance od jaja u juhi i npr. pitu od sira ,stavim jaje u tijesto naravno radim u rukavicama jer nesmijem dotaknuti jaje. Ne znam dal će se to promijeniti ili kako da ja to promijenim jer njen je odgovor jednostavno "neću". Mislim neću forsirati ali zbog toga nejedenja jajeta nam je pedijatrica odgodila do veljače cijepljenje koje je trebala dobiti sa godinu dana ali se ono može odgoditi do njene 3- će godine i ja se sa tim slažem. Bitno mi je što se jela tiče da pojede juhu a ostalo tako tako obično 2 puta u usta ili pljune al nije niti debela niti mršava taman cura za 10 :D
Al ima tu fazu kad jako malo jede uz dojenje jer ju muči nicanje zuba i to jako pa ne brinem i ne pitam na forumu osim kad to ne postane veći problem. Za sada mi je to ok i podnošljivo, mislim mogu je utješiti zbog boljke od zuba.
![]()