uf i mi smo u klubu nejedaca!
Elena jede, moramo ju tjerati ali pojede!
A.Gregor to je prestrasno!
Ima skoro pa 14mj i jede uglavnom nista! Cijeli dan samo mu guram nesto u usta, nekad proguta, a nekad to jednostavno drzi u ustima po pola sata :shock: !
Cica i hvala bogu da cica .. i isto i po noci po danu!
Nema neki ritam ni jedenja ni spavanja nazaalost. svaki dan je drugacije. jedan dan cak nesto i pojede,a onda tri dana skoro pa nista! nosim kasice, manestre, peciva, .... svuda! u pjesku mu dajem onako uz igru pa nekad i pojede, ide mi pomalo sve to na zivce!
pedijatrica me je 'oprala' jer je na sistematskom imao 9kg i 74cm , kaze premalo
Sto se dodataka hrani tice, pije stalno nesto - po preporuci homeopate, sada evo idemo po magnetice - magnetna terapija pa da vidimo hoce li mu to podignuti apetit. Nije anemican ali sa svakim zubom padne mu imunitet i pocne nos curiti pa onda se to slijeva u grlo i kako je alergican (na mamu) tako budemo uvijek korak do bronhitisa strasno!
Bojim se i pomisliti sto ce biti na jesen u jaslicama
Ostala sam jos doma do jeseni - na neplacenome dopustu, u nadi da ce malo ocvrsnuti i poceti jesti.
pa vidjet cemo ... pa nece valjda sad jos manje jesti radi ljetnih vrucina?

Isto mu dajem kuhano, pa zitarice:proso, pir, riza, ... zobene pahuljice, prosene pahuljice ... pije vodu, nekad mu ponudim sok od mrkve ali bas i nije lud za time; vocne kasice radim s dodatkom meda (nema straha od botulizma, med je ekoloski - moji imaju pcele), pa ponekad skuham puding na sojinom mlijeku (ne dajem mu nista kravlje), meso ponekad hose ali samo probati, a nekad nece ni probati, riba isto tako ...
voce voli i samo to i hoce jesti ali i to u nekim jadnim kolicinama ...

prosli tjedan smo bili u parku u pijesku i pridruzio nam se jedan decko i tako gledamo ga i dodje njegov tata i blabla.. ispalo je da je 15dana staiji od Gregora, a veci je za glavu i tezi je 4kg !! bas sam bila zbedirana