Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: smrdljiva paprika-HITNO

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno smrdljiva paprika-HITNO

Pomagajte!!! režem papriku, onu veliku crvenu baburu i osjetim nekakav čudan miris, kao da je pokvarena ali nigdje nije zapljesnivila niti ima nekakav trag pokvarenosti- najnormalnija lijepa crvena paprika! Probala sam ju i na prvi zagriz mi je dobra a kasnije mi daje okus kao da je nezrela! Sad mi je frka jer je nina pojela kvarat te iste paprike pa me strah da joj neče šta biti?! Kuham gulaš ali se bez obzira na dinstanje osjeti taj čudan miris! jel može paprika biti pokvarena a da nigdje na sebi nema nekakvih vidljivih gnjilih flekica? pomagajte jer sam baš u paranoji zbog nine!!!!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma baci ju ak ti smrdi

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bacila sam ovo što mi je ostalo, ali mi je frka jer je nina pojela malo te paprike pa me strah da joj neče šta biti! jel može biti pokvarena bez da se išta vidi na njoj? znam da sam dosadna ali baš me strah... HELP, SAVJET...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Njuhometar je najvažniji nos u kuhinji. Slobodno ga primjeni i na ostale paprike.

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne vjerujem da će maleckoj što biti, možda je paprika u trgovini bila uz neku smrdljivu robu pa povukla miris.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

premjestam na zdravlje djece.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ak si tu papriku kupila u nekom većem trg centru....samo da znaš...
    svo voće/povrće a pogotovo ono koje nije sezonsko je prošlo kroz radioaktivni tunel (pobije u njemu sve do zadnjeg atoma života, tj mikroorganizmi nemaju šanse)
    ...onda se zna desit da se ta dotična paprika pokvari i usmrdi al pošto je ozračena i našpricana svim i svačim da bi što dulje izgledala friško - ništa ne raste na njoj i ne možeš skužit kakva je ..

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Moguce da smrdi sva tako iskemijana. Sad nije sezona paprika kod nas, a tko zna otkud je dosla. Meni je jednom tako smrdila zelena salata iz vocarne, pojma nemam gdje su je drzali. Odvratno nesto. Ja to odmah bacam, nikad ne jedem ono sto mi je sumnjivo jer sam imala par losih iskustava kad nisam poslusala instinkt.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

radioaktivni tunel ? :shock:

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa
    radioaktivni tunel ? :shock:
    :shock: :shock: :shock: :shock: Prvi put čujem za to, ni neznam šta to točno znači????!! Nini na svu sreču nije bilo ništa ali je smrdljiva lijepa paprika katapultirana u smeče!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

To ti se ljepše kaže "radura", a o tome imaš lijepo i u detalje na wikipediji. Dobro je upamtiti kako izgleda radura logo, jer sugerira da je takva namirnica zelena i zdrava, a zapravo je mrtva i smrdana.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo linka na wikipediju: http://en.wikipedia.org/wiki/Radura

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

citala sam da Kinezi sve zrace, osim sto se ne vkvari, niti ne klija. Recimo kineski cesnjak...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Davore, hvala na linku! Nisam imala pojma o tome! Nakon ovog što sam pročitala neču NIKADA više kupiti nešto što nije sezonsko... Ajme kad se sjetim koliko smo toga več pojeli.... BLJAK

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •