Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Papirići za platnene pelene

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Papirići za platnene pelene

Da ne duljim - gdje se to sve može kupiti i kojih marki ima na našem tržištu? Do sad smo koristili tosamine koje smo dobili s kamarisovim pelenama.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upravo te tosamine mozes kupiti u Merkatoru.

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel vi te predloske perete kad su samo popisani? ja se ne mogu sjetiti jesam ja to radila ili ne (za onu djecu koja su sad 10 i 15, a ova mala je bila na pamperiscama)

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja to zvrknem u wc... ne znam jel to dobro ili nije - al meni se sviđa tako :ceri se:

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zastopaces si wc.
    Ja sam ih prala u onim vrecicama za pranje finog rublja zajedno s pelenama jer mi Merkatori nisu pri ruci.

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa to tome i sluzi da se moze baciti u wc s kakicom

ja sam pitala iz ciste znatizelje, jer se mutno sjecam nekih tih opranih omeksalih papirica, a sad mi izgleda nevjerojatno da tako nesto moze izdrzati iskuhavanje (uz moju baku nije moglo proc bez pranja na 95)

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam vidjela martin odgovor

marta, ali s oni s kakicom jesu predvidjeni upravo za bacanje u wc, zar ne?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ne mozes istresti kakicu, onda sve bacis u wc, ako mozes onda govance ide u wc a papiric u smece. govorim iskljucivo o tosaminim papiricima jer postoje mislim kushies (a mozda i nisu) koji se mogu bacati u zahod. jer su strukturom vise kao wc papir nego kao vlazne maramice.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno ima ih i u apotekama

U zadnjih 10 dana nisam u Merkatoru uspjela dobiti papiriće. Ne znam da li ih više ne naručuju ili ih nema trenutno (nisu mi znali reći), ali ih zato ima po apotekama. Doduše :shock: u Merkatoru su bile po 10ak kuna, a u apoteci 16, ali ipak mi je laknulo kad sam ih našla jer mi se nije išlo u Sloveniju samo zbog toga. 8)

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno ima ih i u apotekama

U zadnjih 10 dana nisam u Merkatoru uspjela dobiti papiriće. Ne znam da li ih više ne naručuju ili ih nema trenutno (nisu mi znali reći), ali ih zato ima po apotekama. Doduše :shock: u Merkatoru su bile po 10ak kuna, a u apoteci 16, ali ipak mi je laknulo kad sam ih našla jer mi se nije išlo u Sloveniju samo zbog toga. 8)

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Čula sam da ih u Mercatoru više neće niti biti. Ali ako imate firmu, možete naručiti kutiju po cijeni od 10 kn komad...

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Re: ima ih i u apotekama

Citiraj modesty71 prvotno napisa
    u kojim apotekama ih ima?
    mi ih do sada nismo koristili jer mi je odvod koma. sada bi ih spremila za jaslice.
    jel ih ima u kamarisu u tkalči?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Čula sam da ih u Mercatoru više neće niti biti. Ali ako imate firmu, možete naručiti kutiju po cijeni od 10 kn komad...
    Gdje, u Merkatoru? Zašto se može naručiti na firmu, a ne kao fizička osoba?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mamaja prvotno napisa
    Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Gdje, u Merkatoru? Zašto se može naručiti na firmu, a ne kao fizička osoba?
    Joj, zaboravila sam napisati da se može od veleprodaje Tosame naručiti preko firme - jer oni ne rade s fizičkim osobama...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A jel imaju predstavništvo u Hr ili se mora u Sloveniju?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ima u Zg, ne znam broj, potraži preko imenika ili na netu.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

A mozete i umjesto papirica staviti gazicu - velicine npr. ko tetra ili pola tetre i onda slozite na odgovarajucu velicinu. Isto propusti mokro a kakica ostane. Mogu se prat u beskonacnost :smajli mudrica:

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo još jedan rekla-kazala. Kako papirića nema u Merkatoru, išli smo po njih u ljekarnu. Nema ih ni tamo, a teta je rekla da ih Tosama više neće proizvoditi. :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

no divno. i sta sad?

inace, zanima me - dobila sam od frendice bivsepelenasice rolu mislim Kushies papirica i super mi je, sto put bolja od Tosame. Di bi mogla tog nabavit?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

ja sam jednom bas negdje na ovom podforumu procitala savjet za drugu vrstu papirica koji se mogu upotrijebiti: dm-ovi (babylove) einmal waschlappen, pakirani u zute duguljaste plasticne vrecice po 30 komada. i stvarno su dobri, dovoljno veliki, dovoljno cvrsti, i mogu se po nekoliko puta oprati s pelenama. mi samo njih i koristimo.
    samo, nemojte ih pobrkati s babylove maramicama za brisanje, koje su pakirane u zutu kartonsku kutiju, a nepogodne su za ovu svrhu. ovi papirici se iskljucivo prodaju u zutoj plasticnoj vrecici.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ima negdje topic o alternativnim papirićima. To su one DMovi papirići - krpice za pranje. 30 kom 10ak kuna. Deblji su od Tosame, ali su manji :/ Probajte, pa možda nekome bude odgovaralo.... Ja sam ih znala koristiti uz Tosamine kada je Jan imao rjeđu stolicu....

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

patko, kad zagusti, imam rolu koja mi ne treba 8)
    ja sam od papirića davno odustala.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zar nema svjetlana papirice?

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, pace, kushies su.
    probaj s ancicom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Probat cu s Ancicom, al nadala sam se da ima neki jednostavniji nacin da ne gnjavim zenu... Imam sad te Tosamine, pa da potrosim pa imam cijelu veliku rolu Kushisa (potrosila sam onu polovicu), pa je tek onda panika...

svjetlana

Početno papirići

Od Tosame se mogu naručiti papirići ali 10 kn je veleprodajna cijena (bez poreza) i mora se kupiti veće pakiranje. Koliko ja znam Tosama će i dalje proizvoditi te papiriće.
    Ima ih i u Kamarisu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam prije ljetovanja iznazivala sve žive Mercatore i ine i nigdje ih nisam našla. Na kraju sam zvala Tosamu i nakon nekoliko prespajanja konačno dobila ženu koja mi je rekla neka probam po ljekarnama. Uopće ne znam kako mi to nije palo napamet s obzirom da radim u ljekarni. na kraju sam si ih sama naručila. Dakle, pitajte u ljekarnama ili zamolite da vam ih naruče. to su bebi predlošci Kobacaj.
    Na kraju nam ni nisu trebali (platnene smo tek kupili i trebale su nam pslužiti i za odvikavanje od pelena) jer je moje zlato na moru skinulo pelenu :D . Ali o tome na drugom topicu

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podižem temu i zanimaju me koje papiriće preporučate, gdje kupiti i po kojoj cijeni?

Preferiram one koji se mogu baciti u wc.

Hvala!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Poklonim ti dva ili tri neotvorena paketa Tosaminih (Toto) papirića ako želiš...

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I mene zanima gdje ih ima za kupiti! Ako se ne smije reklamirati, molim na pp. Fala!

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja u austriji kupujem popli papirice od popolinija, isto su bio-razgradivi tako da idu u skoljku. pakiranje je od 100 kom i dodje 5 eura. Ne znam da li ima gdje u grazu pa kada idete da si pogledate...

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa Vidi poruku
    Poklonim ti dva ili tri neotvorena paketa Tosaminih (Toto) papirića ako želiš...

Ajme mendula HVALA TI!!!

Šaljem podatke na pp, ja plaćam poštarinu

Kako su ove rode dobreee

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čini mi se da se u wc mogu baciti samo oni od bambino mio, mislim da se zovu mio-lineri (govorim o papirićima koji se mogu kupiti u hrvatsko) i ima ih za kupiti u apotekama
    postoje još tosamini - isto po apotekama
    mueller i dm također imaju svoje jednokratne krpice
    samo na ovim mio linerima piše da su za pelene, ostali se zovu nešto tipa jednokratne krpice, papirnate krpice i slično, ali to je to

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lutonjica, gdje ima za kupiti mio-linera?

Off topic, jel se svima nakon jučerašnjih radova na portalu smanjio font na postovima ili sam to ja nešto zdrmala? Hvala!

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam Bambiono mio kupovala u svojoj ljekarni (Barulek). Možda ih ima i u Intersparu, oni imaju kompletan njihov program.
    Tu smo zaključili da oni mogu u wc http://forum.roda.hr/threads/15793-wc-friendly-papiri%C4%87i-u-Hrvata?highlight=wc+u+hrvata

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Gdje je ljekarna Barulek?

U Intersparu ih znači ima.

Ključić, hvala !

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Thanks !

Brza i ekspeditivna - svaka čast !
    Posljednje uređivanje od Teica : 25.05.2010. at 23:45

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da li netko zna gdje ima u Zadru kupiti ovih papirića koji se mogu baciti u wc????
    Ili neki link za kupnju preko neta??

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Imaš u Intersparu ili u ljekarni Višnjik ( ispod SAS-a ona šarena zgrada) i koštaju 70 kn 200kom. To su ovi bambino mio, ja ih koristim

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Super, hvala pale.
    Ja ću roditi za 6 mjeseci pa se lagano pripremam :D

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I ja sam u trudnoći "snimala" di što ima za kupiti. Sad sam već nakupovala i zaštitnih veličine L ( a još nam i S mogu) tako da mi više ništa ne treba. Osim što sad bolujem od ovisnosti o pelenama i sigurno ću kupiti još neku bez obzira što ih imam dovoljno.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Kajo prvotno napisa Vidi poruku
    Super, hvala pale.
    Ja ću roditi za 6 mjeseci pa se lagano pripremam :D
    to su ovi papirici

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ti papirići su super, a cijena nije nešto previsoka
    ja sam svaki prepolovila pa sam imala 400 kn
    kad su kakani - u wc, a kad su samo piškani - u smeće

lady*blue

Početno

ja isto imam te biolinere ali sam tek naknadno skužila da nisu od 100% prirodnog materijala ! Nije mi jasno koja svrha svih tih pelena ako ono što ide direktno na guzu nije 100% prirodno. Ima li tko savijet gdje nabaviti bolje linere?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja koristim iz DM-a Suhe krpice za pranje, 30 komada-10 kuna. Ambalaža je svijetlo plava plastična vrećica. Ne piše sastav ali ja sam zvala i rekli su mi da je 100% celuloza. One popišane operem u mašini s pelenama a pokakane bacim. Super smo zadovoljni.

Ako je već pelena platnena, nema smisla stavljat sintetički papirić.

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne kužim kako te dm-ove papiriće uspijete oprati?
    Istina, mi danas prvi dan koristimo pp i meni su pukli i malo se razmočili.
    Jel ih perete odvojeno u nekoj vrečici ili ih pustite da se slobodno kotrljaju po mašini?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Perem zajedno sa pelenama u mašini na 60 stupnjeva, sa DM-ovim detergentom (mislim da se zove Sensitive ili nešto slično) i uključim dodatno ispiranje. Slobodno se kotrljaju po mašini i ne raspadnu se.

redprincess avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam na početku pokušala prati popišane miolinere i To-to krpice zajedno s pelenama, ali su mi se polijepile na čičkove od pelena i poderale. Probala sam slijedeći put u vrećici za rublje iz dm-a, ali mi se vrećica ocufala - opet od čička, pa sam odustala i sad koristim stalno nove. Nabavila sam neke od Popolinija i mislim da bi se ti lineri u pranju skroz raspali, čine mi se dosta osjetljivi.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj redprincess prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam na početku pokušala prati popišane miolinere i To-to krpice zajedno s pelenama, ali su mi se polijepile na čičkove od pelena i poderale. Probala sam slijedeći put u vrećici za rublje iz dm-a, ali mi se vrećica ocufala - opet od čička, pa sam odustala i sad koristim stalno nove. Nabavila sam neke od Popolinija i mislim da bi se ti lineri u pranju skroz raspali, čine mi se dosta osjetljivi.
    Ja Popolinijeve papirice redovno perem sa pelenama, i to bez ikakvih posebnih vrecica, samo frknem zajedno sa pelenom ako je samo popisana, i ne raspadaju mi se. Mozda tek nakon nekoliko pranja, ali uglavnom ih po nekoliko puta iskoristim.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •