Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Papirići za platnene pelene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    redprincess avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam na početku pokušala prati popišane miolinere i To-to krpice zajedno s pelenama, ali su mi se polijepile na čičkove od pelena i poderale. Probala sam slijedeći put u vrećici za rublje iz dm-a, ali mi se vrećica ocufala - opet od čička, pa sam odustala i sad koristim stalno nove. Nabavila sam neke od Popolinija i mislim da bi se ti lineri u pranju skroz raspali, čine mi se dosta osjetljivi.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj redprincess prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam na početku pokušala prati popišane miolinere i To-to krpice zajedno s pelenama, ali su mi se polijepile na čičkove od pelena i poderale. Probala sam slijedeći put u vrećici za rublje iz dm-a, ali mi se vrećica ocufala - opet od čička, pa sam odustala i sad koristim stalno nove. Nabavila sam neke od Popolinija i mislim da bi se ti lineri u pranju skroz raspali, čine mi se dosta osjetljivi.
    Ja Popolinijeve papirice redovno perem sa pelenama, i to bez ikakvih posebnih vrecica, samo frknem zajedno sa pelenom ako je samo popisana, i ne raspadaju mi se. Mozda tek nakon nekoliko pranja, ali uglavnom ih po nekoliko puta iskoristim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •