hvala svima puno je lakse kad uz obitelj i prijatelje i na forumu imas ljude kojima je stalo.puno mi znaci svako vase javljanje![]()
![]()
![]()
hvala svima puno je lakse kad uz obitelj i prijatelje i na forumu imas ljude kojima je stalo.puno mi znaci svako vase javljanje![]()
![]()
![]()
Sretno na razgovoru, javi kako je proslo!![]()
Pozdrav i pusa svim početnicima samo hrabro i ništa ne boli :D
evo mene.jutro cilo provela u centru.prvo razgovor sa socijalnom radnicom pa test i na kraju razgovor s psihologicom.sve je proslo super,izresetalo me pitanjima ali uglavnom sve je proslo za 5.i sad ono najbolje ja sam gotova,sutra MM i onda dolaze kod nas i kazu mi da mogu pocet slati molbe centrima :D :D :D ne mogu vam opisati kako se sada osijecam,prvo sam umorna ali uz sav taj umor toliko sretna da to ne mogu rijecima to opisati.![]()
:D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D
ej anemonice javim ti se sutra pa ti sve ispricam,sad sam jos pod dojmom svega a i dok MM sve ispricam ....
![]()
krasno, želim vam sreću što prije!!!![]()
:D![]()
![]()
Juhuuu! Super su vas organizirali!!!![]()
Sretno, sretno, sretno puno uspjeha :D :D :D
evo jutros i MM odradio svoje u centru.kod njega je to brze islo i ja se iznenadila kad me zvao da je gotov,a kao da su mu rekli da vise nas zane ispituju i tako mi sada cekamo da nas dodju posjetiti :D .nadam se da bi mogle doc kroz drugi tjedan.e ako bi mi koja forumasica ispricala kako izgleda taj posjet kuci bila bi jako zahvalna moze ovako a moze i na pp.
![]()
a drage moje,ovdje na forumu zadnje vrijeme toliko djece i srece,nemam rijeci samo tako da se i nastavi!evo ja i MM smo sve obavili i cekamo posjet a ovaj vikend smo imali akciju generalnog ciscenja kucea bome jos ne dolazim sebi koliko sam se umorila
ali opet dobro sad mi se kuca sjaji,a i brzo mi ide rodjendan pa cu imat manje posla tada
![]()
![]()
ja opet cekam,ovaj put posjet![]()
![]()
![]()
![]()
evo cure da se javim,javila bi se i prije ali nisam stala cijeli dan.jutros smo dobili poziv i sutra nam dolaze u posjet :D :D .napokon i nakon toga krecemo u slanje zamolbi.sada sam toliko sretna da ne znam kako da to napisem,srce mi tuce jer znam da smo svakim korakom sve blize nasem
![]()
sima, jel kuca blista kao nikada do sad?![]()
E kako smo sve prosle tu istu fazu. Pospremamo 3 dana ko lude, a na kraju ni ne obidju bas sve.
Sretno !
sima~~~~~~~~~~~~~~ iz svegda male dječje nožice ubrzo trčkaraju kroz vaš dom.
![]()
![]()
da blista,od do je cista,mi smo vec prosli tjedan poceli neke djelove cistit(ono sto ne cistimo cesto :/ ) a ja evo nisam stala cijeli dan,a jos sam i kolac pravila
mislim da cu zakomit kad legnem
ali nista nije tesko sve za jednu malu srecicu
![]()
Ma super, jos to odradite i onda zapocinje bitka! Nama je nasa socijalna radnica rekla da ne pripremamo kolace i cudesa,da je ona samo za kavu i sok!Nek vam druzenje bude ugodno!
evo gotov je i posjet :D ,popile su kavu i pojele kolac,svidio im se vrt i blizina mora.sve je proslo ok..rekle su mi da cu dobit misljenje sljedeci tjedan i da mogu slati molbe.eto prvi dio smo uspjesno i brzo obavili,ali sada tek dolazi cekanje i borba...
nadam se da ce nam se zvijezdice poklopiti i da cemo brzo dobiti naseg bebaca
![]()
![]()
Bravo za vas. Taj dio ste stavili iza sebe. Gori glavu i u nove pobjede!
:D :D :D
:D :D :D :D :D :D
Odvam želim da vrijeme čekanja bude što kraće, da ubrzo stigne djetešce.
![]()
![]()
hvala svima na podrsci,a sad idemo dalje![]()
evo mene,zvala nas je jutros teta iz centra da nam je misljenje gotovo i da sutra mogu doc po njega :D .ovaj vikend je slaganje molbi u kuverte i u ponedjeljak saljem![]()
stvarno ne znam kako da opisem osijecaj u srcu i glavi,znam da smo svakim korakom sve blize i kad na to mislim uhvati me neko ludilo u glavi.iskusne mame valjda me razumijete i znate o cemu pricam,leptirici u srcu,leptirici u glavi i leptirici svuda oko mene :D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :Dotocanka prvotno napisa
![]()
![]()
hvala svima![]()
imam pitanje;ove adrese na forumu od centara jesu li tocne jer su meni dali u centru listu na kojoj su neke adrese iste,a neke skroz druge? :/ :?
imam ti ja cd sa imenikom,pa ako hoćeš pošalji mi na pp adrese
da ti provjerim jel su točne.![]()
![]()
![]()
evo sve su molbe poslane danas :D i to je to za sada,a sad cekanje![]()
i onda u zivkanje
![]()
![]()
evo mene,stiglo danas prvih 7 odgovora :D sada cekamo ostatak![]()
![]()
Ala ce vam se postar nanosati pisama u ova dva- tri tjedna dok stignu svi odgovori![]()
Nek cekanje sto krace traje.![]()
Neće tako brzo stići odgovori... Mi poslali zamolbe pred dva mjeseca pa još nisu stigli svi, jedva polovica poslanih nam odgovorila da je zaprimila našu zamolbu... Strpljen spašen!![]()
da samo treba biti strpljiv(je da je tesko ali sta se moze) i sve ce doći na svoje,a postar itako od kad zivimo tu,nekih 4 godine jos nije naucio adresupa nas redovito zovu iz poste da imaju nesto za nas,tako mislim da ce mu ovo biti dobro za vjezbu
![]()
![]()
Većina centara odgovor šalje kao preporučenu pošiljku (ili tako nekako), a to zahtjeva potpis u onu urudžbenu knjigu (ili kako se već zove). Mi smo imali slučajeva da su naslovili na MM-a, i tada je isključivo on mogao podići (meni nisu smjeli dati). Nije ti to vrijedno sekiranjasima prvotno napisa
.
Nama je odgovorilo možda 50% centara, pa i ti "izleti" u poštu neće biti česti.
Pridružujem se željama da čekanje bude što kraće.![]()