Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: gdje kupiti kanilu za epiduralnu?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno gdje kupiti kanilu za epiduralnu?

na trudnickom tecaju doc je rekla da tko zeli neka prije tj.preporuca kupiti kanilu za epiduralnu pa me zanima di ima to za kupiti?zvala hospitaliju,par apoteka i nigdje nema...citala navodno da cak i ne priznaju koju ti doneses,al je ja svakako zelim kupit prije,nek bude...koliko dode?

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam cula da epiduralnu placas sam.I bas me zanima koliko kosta?
    zna li tko?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ima kanile za kupiti u apoteki na trgu a epiduralna se ne placa. ak ne nadjes kanilu zovi mediku trazi prodaju naruci jeftinije ti je i trazi da ti dostave u najblizu apoteku tak ja narucujem mikiju cijepivo

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ljekarna na Sv. Duhu ih ima. Ona odmah preko puta bolnice.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: gdje kupiti kanilu za epiduralnu?

Citiraj bubsica prvotno napisa
    na trudnickom tecaju doc je rekla da tko zeli neka prije tj.preporuca kupiti kanilu za epiduralnu pa me zanima di ima to za kupiti?zvala hospitaliju,par apoteka i nigdje nema...citala navodno da cak i ne priznaju koju ti doneses,al je ja svakako zelim kupit prije,nek bude...koliko dode?
    Bubsica draga da li je ta doktorica prije nego te uputila u prvu apoteku spomenula koji su rizici epiduralne?
    Pogledaj malo po forumu ima dosta topica na ovu temu i tekstova kao
    Epiduralna analgezija
    Epiduralna da ili ne
    Oprosti ali meni je jako neozbiljno da salje trudnice u apoteku da si kupe kanila za svaki slucaj?!?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Na sv.Duhu, npr, nedaju da trudnice donose išta "svojega" iz seta za epiduralnu, a mislim da je tako i u ostalim bolnicama. I što će ti značiti kanila ako nemaš anestetik na kojemu štede pa npr. na istom tom Sv.Duhu imaju 3 seta za epiduralnu na dan za potrošiti zato i ne daju epiduralnu ženama koje su otvorene više od 4-5 cm. A anestetik ne možeš kupiti u apoteci pa ti od srca savjetujem da ne kupuješ ni kanilu.
    A epiduralna se ne plaća. Plaćaju se doktori da budu prisutni na porodu pa ako žena ima želju za epiduralnom dotični doktor se pobrine da ju i osigura.
    Nažalost.

I svakako bih potpisala srecicu. Epiduralna nije analgezija tak takva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •