Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 64 od 64

Tema: Ne mogu raditi "ono",pomoć?

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa evo ako još imaš problem a vidim po pp-u da imaš, priključi se. Napiši ga možda ti bude lakše i netko se nađe sličan sa savjetom.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam sve svoje uspijela rec na onoj drugoj temi no i dalje mi nis nije bas pomoglo...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako se netko hoće mijenjati sa mnom, ja imam muža informatičara i dijete koje se budi u ključnom trenutku

borim se sa sobom već dugo ali nisam izdržala da ne napišem

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A da izbacite taj krevet navečer? Možda između pranja suđa i peglanja veša, kad ti dijete popodne zaspi, onako na brzinu u kuhinji (uz lubrikant naravno). Meni je libido nakon poroda bio u minusu i to je trajalo i trajalo,svaki put kad bi MM nešto pokušao sam se izvlačila. Ali sam skužila da mene totalno demotivira taj krevet. 9 sati, ja iscijeđena od cijelog dana i onaj psihički pritisak u glavi "Sad se još moram i sexati", a zaspala bi prije nego mi glava pogodi jastuk.
    Onda sam dala MM upute da me iznenadi tokom dana, na bilo kojem mjestu samo da nije krevet, da ima spreman lubrikant i da to napravimo onako strastveno ko na početku veze.
    Prvih par puta mi je isto bilo malo ali onda mi se desio taj klik u glavi i sad je super!Čak i bolje nego prije!

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Najbolji sex u zadnje vrijeme mi je bio kad sam mužu slala poruku da dođe ranije s posla jer mali spava i da ga želim iskoristiti. Već me iščekivanje muža bacilo u trans, pa onda malo adrenalina zbog toga hoćemo li stići...bilo je to najbolje provedeno popodne otkada imamo dijete. Krevet u 10-11 navečer fakat nema smisla.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U pon. mi dolazi poglavica. I bit će svega. MJAAAAAUUUUU.
    Morala sam.
    Erik gdje si nestala? U skladu sa tvojim savjetima nabavila sam vina (karton), i litru domaćeg maslinovog (ne volim lubrikante). Pa ked je bal nek je maskenbal HIK!
    Moram nekako probit led.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zašto vino?

Alkohol umanjuje osjete i uspavljuje.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kako kome. Ako me sada boli i suho je, vino je za bol, a ulje protu pustinjski pripravak.
    Zezam se. Sa jednom forumašicom sam komentirala da bih trebala popiti malo, pa sam ja rekla ako ne bude išlo sa malo da ću se napiti ko smuk pa će ići.
    Puno sam radila na sebi, a i nešto sam kilica skinula pa sam si sva nekako puna samopouzdanja. I jedva čekam da omirišim nešto muških hormona.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    Puno sam radila na sebi, a i nešto sam kilica skinula pa sam si sva nekako puna samopouzdanja. I jedva čekam da omirišim nešto muških hormona.
    Tooooooooooo cuuuuroo...mislim da će ti dragi zanijemit od čuda kad se vrati, imam osjećaj da ćeš ga još na vratima zaskočit
    Merry Xmas, ho, ho, ho...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kako kome. Ako me sada boli i suho je, vino je za bol, a ulje protu pustinjski pripravak.
    Zezam se. Sa jednom forumašicom sam komentirala da bih trebala popiti malo, pa sam ja rekla ako ne bude išlo sa malo da ću se napiti ko smuk pa će ići.
    Bravo! Kao što sam uvijek govorila, dva su uvjeta za dobar sex:
    1) DA si sama sebi sexy
    2) Da ti je muž privlačan

Ono prvo je ključnije od svega.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Stah me je ako on ne požuri da mi ne zamiriši mladi susjed. Mislim kad može Vlatka mogu i ja. Ili ipak ne mogu?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Zašto vino?

Alkohol umanjuje osjete i uspavljuje.
    crno vino diže tlak, pa djeluje antiuspavljivo 8)
    alkohol mjenja percepciju sebe = dizanje samopouzdanja 8)

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Stah me je ako on ne požuri da mi ne zamiriši mladi susjed. Mislim kad može Vlatka mogu i ja. Ili ipak ne mogu?

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da ti odmah kazem da mi nis ne obavljamo bez KY kremice. Uf, eto, rekla sam...Neznam kada je to krenulo poslije poroda il sta...samo smo skuzili da ide lakse sa...I ne, nije samo 'zatvori oci i trpi' nego dozivljavam duple orgazme, nakada i treci. (ovo je tek krenulo poslije drugog poroda.) Znaci mislim da ti nije problem fizicki nego u glavi. Nemora suhoca prestavljati neki problem...A nekada uradimo i brzinski. Mada MM odradi teska srca. Muski imaju drugacije potrebe, i stim sam sasvim ok.

Probajte, nemas sta izgubiti...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •