Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: bubu autosjedalica

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bubu autosjedalica

kupila sam prije godinu dana tu bubu autosjedalicu (9-18kg) za bakin auto, koristile su je svega par puta i koliko se sjecam nikada nije bila bas fiksno ucvrscena. nakon duzeg vremena sam je danas ponovo postavila u auto jer ce nam trabati ovih dana ali to je toliko lose, da ne kazem nikako, ucvrsceno da mi je muka i od te kratke relacije na kojoj ce se voziti u njoj.

moze li se ta autosjedalica uopce cvrsto fiksirati? (u mom autu imamo Tobicu koja ne mrda ni milimetra) i kaj se radi sa onom nekakvom crvenom kopcom koja visi na nekakvoj spagici? nema nigdje u uputama sta s tim, a vjerojatno je bas u tome kec.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh, već je imaš. Mislila sam da ćeš pitati da li da je kupiš pa sam samo htjela uletjeti sa NEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Ta se sjedalica toliko teško montira da se ja momentalno preznojim kad je vidim na pregledu autosjedalica.
    No da, ta crvena kopča (ukoliko nije puknuta ili neispravna) zakopča se na pojas auta nakon što montiraš sjedalicu i tako bi je trebala fiksirati.

Drugi problem te sjedalice su remenčići sjedalice koji se ne mogu nikako dovoljno stegnuti da bi dijete bilo dovoljno čvrsto vezano. To je zapravo sve jedan remen koji je provučen okolo naokolo.

Ne znam šta bih ti rekla osim da možda Tobicu za tu prigodu prebaciš u drugi auto a s ovom da dođeš na slijedeći pregled.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali kam tocno fiksiram tu kopcu? pokusala sam kod kopce pojasa od auta - i na onom dijelu koji ide ispod sjedalice, i na onom koji ide iza naslona i nista to ne drzi cvrsce...

nazalost nije moguce da prebacujem tobi iz svog auta jer taj ja vozim zvjezdicu na jedno mjesto a baka dolazi po nju kasnije.

jest da je ta bubu jeftina ali ne vrijedi ni toliko :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Na onom dijelu gdje utakneš pojas auta u kopču (gdje ga skopčaš), čekaj stavim ti link:

http://autosjedalice.info/cms/index....d=42&Itemid=60

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stvarno je super objašnjeno na Amaltheinom linku . Nadam se da ćeš uspjeti fiksirati je.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Montiranje te sjedalice jako ovisi o nagibu sjedala, presvlaci sjedala i vrsti pojasa. U neke aute se može odlično montirati u neke vrlo teško. Amalthein link odlično ilustrira svrhu i primjenu kopče no napomenuo bi da ukoliko postoje upute, svakako ih treba slijediti jer posotji mogućnost da proizvođač pretpostavlja drugačiji način kopčanja.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i kakav je bakin auto, neki stari ili noviji?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi je, nažalost, imamo u autu bake i dede. Stari Citroen, Xsara. :/
    Kad sam skužila kako se pojasevi namještaju i kako (ne) stoji čitava AS u autu, sama sam sebe htjela pojesti!!!
    Sad moram šutjet i jest' g***a.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

amalthea, hvala na linku, sad kuzim kak bi to trebalo stajati.

Citiraj Ancica prvotno napisa
    i kakav je bakin auto, neki stari ili noviji?
    10 god stari hyundai acent.

za danas smo stvar rijesili bez bakinog auta nekim triper kombinacijama, a ovaj cu vikend pokusati ponovo ucvrstiti autosjedalicu.

hvala cure... i decko

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A nist onda. Vjerojatno nema pojase s automatskim retraktorima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •