Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Problemi sa plačanjem vrtića i subvencijom

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Problemi sa plačanjem vrtića i subvencijom

Naš problem je ovakav. Prijavljeni smo u gradu A, a dijete nam ide u vrtić u gradu B. Grad A nam uredno plaća subvenciju na račun vrtića - 1250 kn.(subvncija našeg grada za vrtiće je stvarno velika, grad B da subvencije puno manje) Puna cijena vrtića je 1700 kn. Dijeta nam je u vrtiću od 10 mj, i mi dobivamo račune na 740kn. Kada smo dobili prvi račun smo pitali šta i kako, teta nam je rekla, da će vratiti račun knjigovodstvu pa će oni sve srediti..Medjutim, mi smo opet dobili isti račun..I danas me u vrtiću opet čeka račun od 740 kn. Znaći, grad A nam plača 1250 kn plus mi bi kao trebali platit 740 kn. Sve zajedno je to 1990, a puna cijena vrtića je 1700 kn. Mi smo naravno ostali zbunjeni, nekakao smo dobili broj telefona knjigovodstva i tamo nam prvo nisu htjeli reći puno cijenu vrtića, da bi kasnije saznali, da nama za subvenciju priznaju samo toliko koliko za subvenciju da grad B, a ostalih 300 kn naše subvencije se podjeli medju djecom koja subvenciju nemaju ili je puno manja. Ispada, da svi u vrtiću, bez obzira na to koliko subvencije dobiju od grada, plačamo 740 kn. Nama taj način stvarno nije ok, jer grad A daje subvenciju za naše dijete, a ne za neko xy . I meni tih 300 kn mjesečno stvarno puno znaći, imamo 2 male djece, gradimo kuću, plačamo najam stana...

Šta bi napravili na mome mjestu?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko ja znam, racun koji ide na drugu opcinu ide u visini stvarnih troskova subvencije (a to je manji iznos od onog sto vas grad inace daje). ne ide subvencija obrnuto, prvo se ispostavi racun opcine-grada sa iznosom xyz i onda se to isplati.
    neobicno mi je da bi neki grad-opcina dali drugoj opcini vise nego sto oni traze.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Flower, vrtić uredno ispostavi račun gradu Bakru od 1250 kn (potvrdjeno od računovođe) i onda i nama ispostave račun od 740 kn...A onih 300 kn ide u nepoznato :/

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oni zarade na vama. dobro su se to smislili, samo mislim da nije legalno ispostaviti veci racun za istu uslugu.
    javi u svoj grad o cemu se radi.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Najviše od svega mi smeta što nas muljajo...Kada nešto pitaš nitko nezna odgovor, onda smo pitali broj računovodstva pa nam ga nije htjela dati..
    Ma, vrtić je inače super, Liza voli ić tamo ali ova muljaža sa lovom, ovo mi je nevjerojatno

Muž će ić sutra prvo na razgovor u vrtić, pa onda i u grad Bakar pa da vidimo šta se može..

Nevjerojatno je, da oni tako rade cijelo vrijeme, ali valjda se nitko nije žalio pa je tako ostalo :?

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U kojem uredu se traži subvencija?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •