za one koji imaju više od jednog djeteta
možete li mi napisati koliko plaćate za starije, a koliko za mlađe dijete
i akko ide priča s popustom ja nisma skužila koje dijete ima popust? starije?
hvala
za one koji imaju više od jednog djeteta
možete li mi napisati koliko plaćate za starije, a koliko za mlađe dijete
i akko ide priča s popustom ja nisma skužila koje dijete ima popust? starije?
hvala
mi smo dobili popust na dijete koje plaća više
dakle: redovna cijena bi bila 400 za starije, 200 za mlađe (do 3 god.)
mi plaćamo 300 za starije i 200 za mlađe
mi kao i anci
redovna cijena je 400 kn vrtić, 200 kn jaslice
sada zara plaća 300 kn, a margita 200 kn
bitno je idu li u vrtićke ili jasličke grupe
ako oboje idu u vrtićke grupe, kojima je cijena 400 kn, onda će starije plaćati 300, a mlađe 400
Isto i kod nas bilo, prvo starije 300 , mladje 200. A kasnije kad je presao mladji u vrticku (kad navrsi tri god) za njega smo placali 400, a popust je ostao na starijem.
Nika, znači čim navrši tri godine, uplatnica na veći iznos? Mislim, ne prelazi nigdje kad navrši tri, ostaje u svojoj grupi.
Da, čim navrši tri godine.Anci prvotno napisa
hvala ovo mi je bilo bitno jer je m. dugo nakon 3. godine plaćala manji iznos.Lutonjica prvotno napisa
pa sam se sad naravno ušokirala![]()
i mislila sam da je o tome riječ![]()
A dal ovo pravilo vrijedi ako su djeca u različitim vrtićima, a oba zagrebačka?
Ne vrijedi. Popust imaju roditelji za dva djeteta u istom gradskom vrtiću (kako ide za privatne, nemam pojma). Cijena je 200 kn za jasličara, 400 kn za vrtić. Ja sam imala dva sina, pa je stariji imao račun na 300 kn (25% popusta) a mlađi punu cijenu.
Eh, sad, isti vrtić nije isto što i ista zgrada. Naš vrtić ima 4 objekta, jaslice su samo u 2, ali obitelji s djecom u tom vrtiću (bez obzira u kojem su objektu djeca) imaju popust:
Za drugo dijete 25% (popust ima starije dijete jer ono će kraće biti u vrtiću)
Za treće i svako slijedeće dijete u istom vrtiću popust je 100% tj. roditelji ga mogu smjestiti besplatno.
Regule su negdje na web stranici Gradskog ureda ... Davno nisam to trebala jer smo vrtić prerasli. Tu negdje sam to svojevremeno našla:
http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=508 (vjerojatno u Programu javnih potreba, ne stignem sad tražiti detalje).
Inače, u svakom računovodstvu vrtića mogu se dobiti te informacije. Slobodno pitaj - reći će ti sve!