-
Problemi sa plačanjem vrtića i subvencijom
Naš problem je ovakav. Prijavljeni smo u gradu A, a dijete nam ide u vrtić u gradu B. Grad A nam uredno plaća subvenciju na račun vrtića - 1250 kn.(subvncija našeg grada za vrtiće je stvarno velika, grad B da subvencije puno manje) Puna cijena vrtića je 1700 kn. Dijeta nam je u vrtiću od 10 mj, i mi dobivamo račune na 740kn. Kada smo dobili prvi račun smo pitali šta i kako, teta nam je rekla, da će vratiti račun knjigovodstvu pa će oni sve srediti..Medjutim, mi smo opet dobili isti račun..I danas me u vrtiću opet čeka račun od 740 kn. Znaći, grad A nam plača 1250 kn plus mi bi kao trebali platit 740 kn. Sve zajedno je to 1990, a puna cijena vrtića je 1700 kn. Mi smo naravno ostali zbunjeni, nekakao smo dobili broj telefona knjigovodstva i tamo nam prvo nisu htjeli reći puno cijenu vrtića, da bi kasnije saznali, da nama za subvenciju priznaju samo toliko koliko za subvenciju da grad B, a ostalih 300 kn naše subvencije se podjeli medju djecom koja subvenciju nemaju ili je puno manja. Ispada, da svi u vrtiću, bez obzira na to koliko subvencije dobiju od grada, plačamo 740 kn. Nama taj način stvarno nije ok, jer grad A daje subvenciju za naše dijete, a ne za neko xy . I meni tih 300 kn mjesečno stvarno puno znaći, imamo 2 male djece, gradimo kuću, plačamo najam stana...
Šta bi napravili na mome mjestu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma