Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: CITROGENETSKI NALAZ

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno CITROGENETSKI NALAZ

Molim vas,da se netko javi sa sličnom situacijom.
    nakon 3 spontana pobačaja poslali su nas na temeljne pretrage.svi nalazi koji su stizali su nam bili u granicama normale,ali što se više bližio dan kad nm je gotov kariogram hvatala nas je panika..........
    moj nalaz od kariograma je ok,ali od mm i nije baš.
    iz kariogramaje vidljivo da je on mirni nosilac balansirane translokacije jedan:sedamnaest (pter;q22-qter) kod kojeg je donji dio kromosoma sedamnaest (q krak) od pruge 22do terminalog kraja kromosoma sedamnaest prebačen na gornji krak prvog kromosoma.
    i sad zbog te kromosomske promjene su nas uputili u graz na ivf-jer se to kao ne radi kod nas.idemo na prve konzultacije 8.prvoga.
    molim vas,curke javite se,jer stvarno neznam kuda,kako,zašto,stvarno smo se nadali da nam nalazi nece dati bas te rezultate,ali eto kad već tako mora biti............ utjeha na je što rješenja ima........

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

bambus99, selim tvoj topic na pdf-potpomognuta oplodnja jer vjerujem da će ti se javiti više cura s iskustvom.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bambus, žao mi je zbog toga što vam se podogađalo želim vam rješenje vašeg problema i uspješan IVF!

Pretpostavljam da vas šalju u Graz na IVF s preimplantacijskom dijagnostikom?

Evo jednog topica i cure koja je predvodnica - LO - vidi s njom. Ona ide u Maribor, navodno su tamo počeli raditi. Od Splićana će vas najbolje moći savjetovati di i kako dr. Šparac i dr. Poljak iz CITO-a, nakon toga dr. Mimica, a možda vam mogu i pomoći u stimulaciji da odradite dio toga doma (preporučujem ipak CITO ekipu jer su oni baš specijalisti za IVF). Sretno!

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=61859

Mislim da će ti LO moći pomoći - pročitaj topic i priključi se tom topicu.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ina33.da idemo u graz,i vec sam se raspitala i imam osjećaj sta više pitam to malo znam.hvala ti od

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •