Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Porod u Zagrebu

ignacio_bilbao

Početno Porod u Zagrebu

Bokic...ja sam nova.
    Imam milijardu pitanja, ali evo par kriticnih za pocetak!
    Sada sam u 24. tjednu i kako radim u inozemstvu jos nisam bila u kontaktu s hrvatskim ginekolozima.
    Uskoro se za stalno vracam u Zagreb i moram hitno naci ginekologa i krenuti na trudnicki tecaj. Da li mi netko moze preporuciti ginekologa za pracenje trudnoce i zanima me da li je uopce moguce da taj ginekolog bude pristutan pri porodu?
    Kako uopce funkcionira porod kod nas? U koju bolnicu se odlazi, tj. da li je to stvar osobnog izbora ili je to odluceno po mj. stanovanja?! Kakva je situacija sa privatnim porodom u nekoj klinici?
    Bilokakva inf. ili savjet je dobrodosao.

Fis

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: Porod u Zagrebu

Citiraj ignacio_bilbao prvotno napisa
    Bokic...ja sam nova.
    Imam milijardu pitanja, ali evo par kriticnih za pocetak!
    Sada sam u 24. tjednu i kako radim u inozemstvu jos nisam bila u kontaktu s hrvatskim ginekolozima.
    Uskoro se za stalno vracam u Zagreb i moram hitno naci ginekologa i krenuti na trudnicki tecaj. Da li mi netko moze preporuciti ginekologa za pracenje trudnoce i zanima me da li je uopce moguce da taj ginekolog bude pristutan pri porodu?
    Kako uopce funkcionira porod kod nas? U koju bolnicu se odlazi, tj. da li je to stvar osobnog izbora ili je to odluceno po mj. stanovanja?! Kakva je situacija sa privatnim porodom u nekoj klinici?
    Bilokakva inf. ili savjet je dobrodosao.

Fis
    Ignacio dobrodošla na forum.

Na podforumu Rodilišta piše se o pojedinim rodilištima, ako imaš vremena možeš si pročitati topice o nekima.

Što se tiče praćenja trudnoće i poroda ovisi dali želiš da sve bude što prirodnije moguće ili su ti je u redu "tehnološki" način praćenja koji je kod nas još uvijek u većini, po tome se obično ravnamo kada biramo liječnike i rodilište u kojem ćemo roditi.

Postoji i Privatno rodilište, ukoliko si možeš priuštiti porod u njemu najnovija iskustva govore da se, osim komfora, može dobiti i poštivanje prava na izbor načina poroda.

Nadam se da sam ti linkovima barem malo pomogla, ako imaš još pitanja piši.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •