Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: roditelji iznimno zadovoljni

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Je sigurno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja jesam. Iskreno.

Zadovoljna sam s učiteljicama svoje djece. Zaista su kompetentne i u redu. (Bila sam zadovoljna i s odgajateljicama u vrtiću, ako je i to bitno...).

ŠKOLSKI SUSTAV je pak druga priča i tu ima puno prostora za poboljšanja, ali o tome bi učitelji/nastavnici/profesori mogli reći više...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam zadovoljna s 90% učitelja svog djeteta, ali ta anketa koje se dobro sjećam je katastrofa i ne može poslužiti nikakvim suvislim zaključcima.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja sam jako zadovoljna učiteljicama i suradnjom sa školom. Ima boljih i lošijih učitelja, ali do sada nisam naišla na nekog s kime se ne bi dalo razgovarati. Zadovoljna sam atmosferom u školi, time što djeca nisu broj i što se o svakome vodi briga. Nisam zadovoljna programima za više razrede, a niti većinom udžbenika. Prostora za promjene na bolje ima, a na to su pozvani i roditelji. Anketu o kojoj je riječ nisam vidjela.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Ja jesam. Iskreno.

Zadovoljna sam s učiteljicama svoje djece. Zaista su kompetentne i u redu. (Bila sam zadovoljna i s odgajateljicama u vrtiću, ako je i to bitno...).

ŠKOLSKI SUSTAV je pak druga priča i tu ima puno prostora za poboljšanja, ali o tome bi učitelji/nastavnici/profesori mogli reći više...
    Kao da sam ja pisala.
    Od riječi do riječi (osim onoga dijela svoje djece, jer imam samo jednog školarca)

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Posebno je zanimljiv podatak da su djeca manjine roditelja koji nisu podržali navedene tvrdnje postigla prosječno bolje rezultate na PISA testiranju od ostatka testiranih učenika..
    meni je, recimo, ovo zanimljiv podatak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •