-
Karate za 2-5godišnjaka
bili mi neki dan u banci. ne pitajte. uglavnom, tamo barba zaštitar sjedi, a sunce moje, zjenica oka moga, čudo jedno od ljepote, mamina sreća i veselje trči po cijeloj poslovnici pod natmurenim pogledom službenice i u tri sekunde pokušava prevrnuti bor, aparat za kavu, popeti se na stol, pokvariti kopirku i ukrasti sto letaka sa smartom na prvoj stranici.
onda nas je barba zaštitar sažalno pogledao i rekao da on trenira klince karate, dao nam broj telefona (onaj borilački klub u Krešimirovoj) i rekao neka dođemo.
e, sad, mislio je da je S. stariji jer brblja sto na sat, ali rekao je da probamo, da nemamo što izgubit, a možda i budemo na dobitku, ak me razmete 
pitam vas, što mislite o tome? hoćel' uspjet ili da ne ulažem nade u takvo što? mislim da nije još za zborno pjevanje, ali ovdje mu se možda svidi 
ima još netko tko bi išao?
nemam pojma koliko košta, znam da su treninzi pon-sri u 18 i to je to.
-
Moj sin ide na yudo. ima 5 godina. Oduševljen je. Sport mu nikako nemože škoditi.
-
Roko je krenuo na karate prošle godine, dakle sa 4 godine i super mu je.
Kad sam ih zvala pitat rekli su da ne primaju mlađe od 5 godina, al da možemo probat, i njemu je fakat super.
S tim da moram napomenut da je program za te male osmišljen kao karate vrtić i rade jako puno gimnastike (stoj, kolut napred, zvijezdu), igraju razne igre, štafetu, i nešto od karate poteza, ali zapravo je više naglasak na razvijanju motorike i to mi se jako sviđa, a ne da se tak mali stvarno lemaju kak sam čula da ima u nekim klubovima.
-
Meni je to malo preprerano, da ipak sačekate bar iduću jesen :/
Mi plaćamo oko 150 kuna mjesečno te još godišnju članarinu u klubu i polaganje za pojaseve, kad se sve zbroji dođe nešto manje od 200 kuna, ali mislim da to ovisi o klubu.
Naš N je isto djelovao puno starije od dobi i kao tvom suncu, jako mu je trebala aktivnost, a mama bila trbušasta, pa smo počeli sa sportom nešto prije 4. rođendana. To je bilo više uvod u sportove nego baš pravi trenenzi, malo razgibavanja, igre vrebac i mačak, malo nogometa, hodanje po gredi....
S karateom je krenuo sa 6, a čak je i trener rekao da je sa sportom počeo jako rano, te da njegov dječak, (imao je 5 )još nije počeo sa aktivnostima...
-
Stara, moze li mi reci gdje ti sin ide na yudo? Moze i na pp.
-
moji treniraju tkd, i s njima je pokusao jedan malac od 2,5, nije bas islo.
trenerica nije mogla neprestano se s njim baviti, a on bi svaki njezin okret prema drugima iskoristio tako da pobjegne prema izlazu iz dvorane, padne, krene u hodnik... uglavnom, cak je i meni koja sam samo gledala bilo stresno...
jednom je trening zavrsio tako da je on uplakan bio trenerici na rukama, ona nije mogla pokazivati ostalima sto da rade, ma uzas, a roditelja ni blizu
ti ces biti blizu, malac ima zelju, trener je sam to trazio,
pa zasto ne?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma