-
-
Pa sta pise na ambalazi od fimo mase?
-
-
Ja nazalost nemam, ali sigurno ima na forumu netko tko ce ti prepisati upute na hrvatskom. Bit ce to sve u redu.
-
ma zapravo sumljam da kazu nesto pametno te upute..vjerojatno da se usta moraju isprati..sto mi je logicno bilo u tom trenutku.
A tko cita podforum zdravlje djece..i ovo ipak nije sokantan naslov ko s onom Jankov baterijom..uf.
Nis..fala na javljanju..
Sama sebi vibram~~~~~~da nebu nis.
-
Ja sam na netu uspjela naći tek da je to posebna vrsta polimer gline. A zašto ne nazoveš onaj broj telefona što su napisali ovdje na forumu, neki zavod......uh ne sjećam se sada.
Znam kako ti je jer je Patrik jednom popilo Likvi pa smo morali u bolnicu. No tvoje je dijete već dovoljno veliko da ne bi pojelo nešto tako ogavno.
Evo i od mene~~~~~~~~~~~~~~~
-
nadam se da nece biti nista ~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Probaj nazvati: Institut za medicinska istraživanja u ZG - Centar za kontrolu otrovanja
tel: 2348 342
-
Hvala na broju..odmah sam zapisala i stavila na vidljivo mjesto.
Kako ne zivim u cro uopce mi nije napamet pao taj broj..a zapravo mogu zvat s Skype-a za male pare.
Nadam se da ipak nece trebati, Buba se cini ok..jedino sto od onda nije kakala.. :/
A to je cudno za nju..ona vrsi velku nuzdu jednom il dvaput dnevno redovito..pa mi je ovo sad malo cudno..pogotovo sto zelim provjeriti jel neki komadic zalutao u stolici.
Hvala svima na vibrama, napisanim i nenapisanim.
-
ja imam ovdje paketić Fima, ali piše samo "Pažnja, prije upotrebe pročitati upute, slijedite ih i sačuvajte za referencu. Za djecu preko 8 god, pod nadzorom odrasle osobe". To je sve, ne znam na koje upute misle, osim ono na kojoj temperaturi peći :? Ništa drugo ne piše.
Valjda ne će biti ništa, da je jako opasno pisalo bi više o tome što učiniti ako se proguta, premda sam već čula da nije dobro udisati pare ili koristiti pribor za modeliranje i pleh na kojem ste pekli fimo za hranu.
Za svaki slučaj, možeš nazvati pedijatra, eventualno hitnu (ne znam da li bi ovo zadnje bilo previše :/ ) ili možda trgovinu gdje ste kupili (npr Chemaco u Zagrebu) pa pitati koliko može biti štetno.
-
Fimo uvijek pecem na foliji koju poslje bacim.
Pokusavam zaboravit to i nadam se da je sve ok.
-
Osoblje foruma
-
Ona tvrdi da nije nista progutala. Puz je bio velicine 2, 2 i po cm..
Evo malo prije je kakala..sve izgleda normalno, smrdilo normalno.. :/
Sta da zovem taj broj ipak..jel oni rade cijeli dan uopce?
Uopce ne znam zasto sam joj taj fimo dala..