Spot autosedačky pogledala
doista mocno
e takav bi spot ja napravila
i vrtila ga bez prestanka na tvu u prajm tajmu
Vrte li oni to na TV-u?
Koliki je kod njih postotak korištenja AS?
Ja sam se sva naježila na spot, a inače nisam takva :/
I što vele?
"Mama, uvijek ćemo se vezati!"
rekli su![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaajme
i da
mislim da buju se vezali bez upozorenja, vidjecemo
takvi spotovi jako dobro dodju i nama roditeljima
pogotovo ovakvima poput mene
koji ne inzistiraju ili zaborave upozorit tj. nisu dosljedni
jer ovakve slike tesko mozes izbit iz glave
Pojma nemam al pretpostavljam da je veci nego kod nas. Ako sam dobro razumjela kaj pise na tom sajtu, tijekom 2007. su izgubili 16 djece kao putnika (tu smo otprilike isti, jedino kaj njih ima 10 milijuna, a nas jedva cetiri), a sestero od poginule djece nije bilo u autosjedalicama.kahna prvotno napisa
Isto tako, ako sam dobro skuzila, tijekom 2007 podijelili su 1967 kazne, s kojima su podijeljena i 3963 kaznena boda. Ne kuzim ono o zenama vozaciama, jel to pise da one cine 18% kaznjenih za nepropisan prijevoz djece? Vidi http://www.ibesip.cz/Detske-autosedacky.
Mislim da da, Ančice.
Vidi ovaj prijevod Googla![]()
http://translate.google.hr/translate...ZZ305%26sa%3DG
znam ja curu sto zna ceski
samo kad bi htjela prevest
kolko bi vi toga prevodili?
Pa može se stranica prebaciti na engleski![]()
Mislim da od njega ima više koristi.
Prvi kaže: Vaša su djeca sada mogla biti s vama ... koristite dječje autosjedalice.
Drugi kaže: Ne presuđujte svojom agresivnom vožnjom životima drugih.
A gdje je onaj američki sa zavezanim roditeljima i djevojčicom nevezanom. Htjela sam taj pokazati jednoj drugarici kojoj je mrsko zavezati svoje dijete.
Ja zivim u ceskoj i mogu prevest sto vam treba. Inace ovdje jako rijetko vidjam djecu bez sjedalica.
Ja zivim u ceskoj i mogu prevest sto vam treba. Inace ovdje jako rijetko vidjam djecu bez sjedalica.
obzirom da sam dozivjela obiteljski gubitak u ratu, ovo me je jako potreslo i podsjetilo me kako se zivot moze promjeniti u sekundi stoga mi kao roditelji moramo biti odgovorni prema nasoj djeci i prema sebi.
Ovo je stvarno spooky, posebno onaj s bebicom, ona krv na kraju.....
skoro sam se rasplakala na prvi spot
e to je nešto što čovjek teško može izbaciti iz glave... mislim da treba čovjek biti srca kamenog da nakon što ovo vidi ikad više ne zaveže dijete pravilno u autu
trebalo bi to mailati MUPu pa da i oni kopiraju spot za naše tv kuće