Pokazuje rezultate 1 do 50 od 215

Tema: premalo dobiva na tezini u zadnja dva mjeseca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Leptiric,
    iz svega napisanog (osim sto sam te zaboravila upitati kakve ste gradje ti i TM, nije da je pravilo, ali moj se bio sav bacio na tatu, bio je jako dugacak, a mrsav, totalno mrsav.. i jos je) ja bih zakljucila da je sve u redu.
    Dijete dobiva i na duljini, glavica isto raste, na tezini ne dobiva jako puno (vjerujem da je lijepo vidjeti bebu da buja od tvog mlijeka, ja sam bila ljubomorna na moje prijateljice koje su rodile kad i ja i cija su djeca bila kao male buhtle, a ja imala sparogicu), ali dobiva prosjecno i ujednacenim ritmom. Stolice su obilne i boje koja ukazuje da beba dobiva "uravnotezeno" mlijeko (i vodeno i masno). Mislim da je vrijeme da se prestanes brinuti oko ovoga i pocnes uzivati.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja kad pomislim da je vrijeme da počnem uživati, dođe nam noć u kojoj se budi svaih sat vremena i ja ludujem jer mislim da je gladna. A onda u jutro zaključim da joj je vjerojatno trebala cika da se malo pomazi. 3 noći spava super, 1 je često buđenje. Malo si posiki i zaspi, taman kad se namjestim da zaspim evo je opet bi sikila, tako 2-3x i onda spava sat vremena, pa sve ispočetka.

A ja sam sitne građe, muž je mužina. Thnx, moram se malo opustit. Samo me strah da nije gladna... Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •