Pokazuje rezultate 1 do 50 od 215

Tema: premalo dobiva na tezini u zadnja dva mjeseca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam luda danas,moja curka je stara 26 dana i u 20 dana je dobila samo 350 gr.,i bojim se da nam sutra na kontroli dr.ne kaže da moramo uvest AD,što ne želim nikako.Ona do duše stvarno dobro spava,možda je to problem.Dojim ju na zahtjev,ne kaka bas često,svakih 5-6 dana pokaka veliku količinu,ima 5 popišanih pelena dnevno,ali dosta popiški.Ona zaspi između 8-9 i probudi se tek između 2-3,popapa i onda se budi opet oko 4,pola 5 i do jutra je samnom u krevetu i kad trazi samo joj gurnem cicku.Jutros sam joj poslije podoja jos dala izdojenog i spavala je 3,5 sata,i cjelo popodne je na cici.Jednu cicku joj dam do tri puta da izvuce svo mlijeko,pa joj dam drugu.Ona po meni dobro izgleda,nije cendrava,kad je budna dobra je i lijepo prati sve oko sebe.Dali da se brinem?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam luda danas,moja curka je stara 26 dana i u 20 dana je dobila samo 350 gr.,i bojim se da nam sutra na kontroli dr.ne kaže da moramo uvest AD,što ne želim nikako.Ona do duše stvarno dobro spava,možda je to problem.Dojim ju na zahtjev,ne kaka bas često,svakih 5-6 dana pokaka veliku količinu,ima 5 popišanih pelena dnevno,ali dosta popiški.Ona zaspi između 8-9 i probudi se tek između 2-3,popapa i onda se budi opet oko 4,pola 5 i do jutra je samnom u krevetu i kad trazi samo joj gurnem cicku.Jutros sam joj poslije podoja jos dala izdojenog i spavala je 3,5 sata,i cjelo popodne je na cici.Jednu cicku joj dam do tri puta da izvuce svo mlijeko,pa joj dam drugu.Ona po meni dobro izgleda,nije cendrava,kad je budna dobra je i lijepo prati sve oko sebe.Dali da se brinem?
    Čekaj u 20 dana je dobila 350 g, a što je s ovih šest dana??? Ili krivo kontam.
    Tako malena bebica ne bi trebala noć prolazili više od 4 sata bez dojenja, a preko dana bi bilo dobro da ne prelazi 2,5 eventualno 3 sata.
    Koliko često mijenjaš dojke?
    Koliko ima podoja u 24 sata?
    Pokušaj raditi kompresije za dobivanje masnijeg mlijeka, palcom prolaziš ispod pazduha, područja prsa pa sve do bradavice.
    Ako zaspi na dojci, radi kompresije da se nastavi dotok mlijeka, obuhvati dojku u obliku slova C, palac gore, ostala četiri prsta dole, malo dalje od areole, stisni lagano i kad počme sisati pusti, okreći ruku na dojci u tom položaju C.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Čekaj u 20 dana je dobila 350 g, a što je s ovih šest dana??? Ili krivo kontam.
    Tako malena bebica ne bi trebala noć prolazili više od 4 sata bez dojenja, a preko dana bi bilo dobro da ne prelazi 2,5 eventualno 3 sata.
    Koliko često mijenjaš dojke?
    Koliko ima podoja u 24 sata?
    Pokušaj raditi kompresije za dobivanje masnijeg mlijeka, palcom prolaziš ispod pazduha, područja prsa pa sve do bradavice.
    Ako zaspi na dojci, radi kompresije da se nastavi dotok mlijeka, obuhvati dojku u obliku slova C, palac gore, ostala četiri prsta dole, malo dalje od areole, stisni lagano i kad počme sisati pusti, okreći ruku na dojci u tom položaju C.
    Rođena je sa 3270 a iz bolnice smo izašli nakon 7 dana sa 3140,tako da gledam koliko je dobila od kad smo došli kući.Ujutro ima jedno duže spavanje od 3-3,5 h,a popodne ima kraca spavanja i onda stalno jede.Aktivnija je kad krene podoj,pa uspori i ne vuće istim intenzitetom,i radim kompresije da povuće i ono masnije mlijeko.Ja se bojim da ona meni nema dosta noćnih podoja,a svi kazu da ju ne dižem ako spava.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako mala bebica bi trebala kakati svaki dan. Slazem se da bi je trebala buditi nocu i opcenito nagovarati da vise papa.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako mala bebica bi trebala kakati svaki dan. Slazem se da bi je trebala buditi nocu i opcenito nagovarati da vise papa.
    a neznam,meni su rekli da je normalno ako ne kaka svaki dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •