vjesticica, rijeci ti se pozlatile. zasad mi spada samo ogromna skembetina

. ovo s misicima znam, ali da sam u oko 2 tjedna dobila toliko misica da nisam skinula ni kilicu.. to mi je isto malo :/ .
*mamica*, to bi kod mene bilo malo teze izvesti jer se tesko suzdrzavam. ti obroci malo po malo su me i doveli do tezinskog maksimuma. da ne spominjem apsolutnu nesposobnost suzdrzavanja od slatkog

. uz to kombinirati hranu iziskuje i vrijeme, a ja sam sama s dvoje mladunaca (vidi potpis) od kojih je mladje krvopija--steta sto ne pije mast).
procitala sam i ja dosta knjiga o prehrani, i vecina njih se "kune" na redovne glavne obroke. meni tako i odgovara, pojedem i onda se suzdrzavam do slijedeceg. zadnji put kad sam uspjela smrsaviti 9 kila sam skuzila da je to izbacivanje zderanja iza 20 sati dosta vazno.
i tako. dobila sam prekjucer i m, sad se tjesim da sam se vagala u pms-u, zadrzavanje vode i ovo. yeah, right. stat cu na vagu ovih dana da vidim ima li promjene.
btw, zna li netko za kakve flastere koje bi si ovisnici o slatkom mogli lijepiti da ne jedu slatko? nesto kao oni nikotinski flasteri?