Citiraj thalia prvotno napisa
Citiraj apricot prvotno napisa
pa da.
ispečeš šnicle.
izvadiš ih van i na toj masnoći i soku od mesa propržiš povrće kao za pravu pašticadu.
kad omekša, smiksaš ga štapnim mikserom, dodaš začine, vino i vodu, vratiš meso unutra i nek se kuha dok gosti ne dođu.
ovo zvuči super, molim lijepo nabrojeno povrće kao za pravu pašticadu pa da si i ja to napravim
Peršin (korijen), celer (korijen), mrkva (obilno ), crveni luk (puno), češnjak (3-4 kom), nekoliko suhih šljiva bez koštica, par režnjeva limuna, klinčić (umjereno, 2-3), vino.

Sve to (bez vina) ja stavim krčkati nakon što zapečem meso. Dolijevaš vode koliko treba, krčka se bar 2 sata, doliješ vino i kad je sve mekano izvadiš meso, sve ostalo usitniš štapnim mikserom, vratiš meso nazad i još malo prokrčkaš. Skuhaš njoke i "ubiješ se" 8) .