-
JUNETINA NA LOVAČKI NAČIN
oko 5oo g. junećih šnicli istuckati batom za meso, posoliti, popapriti i kratko popržiti na vreloj masnoći.Pržene odreske premazati senfom -1 žlica, prekriti svaku tankim ploščicama kis.krastavaca ( može i male kockice)podliti sa oko decilitar vode i dodati jedno kis. vrhnje u koje se umješa žlica brašna. Ostaviti da lagano krčkaju.
LIČKE ŠNICLE
Šnicle posoliti, uvaljati u prezle i istucksti. Uvaljati ih u jaja, prezle i naglo popržiti. Slagati u drugu posudu. Svaki red šnicli posipati biberom i bijelim lukom. Zaliti vodom i bijelim vinom. Krčkati i na kraju dodati kajmaka.
Od junrtine se može raditi i klasični gulaš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma