Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: privatni pedijatri - naručivanje?

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno privatni pedijatri - naručivanje?

zanima me kojim privatnim pedijatrima vodite djecu i kakav je postupak naručivanja.
    recimo, moji klinci sad kašlju, mislim da nije ništa ozbiljno ali bi bila sretnija da ih netko presluša. ne želim ih voditi svojoj pedijatrici - ne zato što je loša, dapače, jako smo zadovoljni. ali u čekaonici kod pedijatrice bude hrpa bolesen djece i onda mi klinci pokupe još nešto.
    postoji li uopće mogućnost da se negdje kod privatnog pedijatra naručim recimoza 18,00 i da u to vrijeme budem i primljena, a ne da čekam s ostalom bolesnom djecom?
    i koliko košta takav pregled, samo informacije radi?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi se iz istog razloga ponekad naručujemo kod privatne pedijatrice (koja nam je nekad bila u primarnoj zaštiti) i budemo primljeni više-manje u zakazano vrijeme.
    U čekaonici bude eventualno još jedan pacijent.
    Pregled platimo 150-200 kuna, ali se možemo i konzultirati sa njom na telefon po potrebi.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A recept, uputnica .. to mene brine. Tko će mi dati uputnicu ako je to za bolnicu, ok recept, mogu platiti lijek ali se cifre onda penju.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi imamo privatno osiguranje tako da preglede ne plaćamo. U našem slučaju je to bilo neophodno jer smo prvih mjeseci stalno obilazili specijaliste, a liste čekanja u bolnicama su van svake pameti.

imamo karton kod pedijatrice u kvartu koja ga cijepi i kod koje odemo po uputnice (za EEG npr., to se ne radi privatno)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako ne, zar ne radi Sabol EEG?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    A recept, uputnica .. to mene brine. Tko će mi dati uputnicu ako je to za bolnicu, ok recept, mogu platiti lijek ali se cifre onda penju.
    Ova privatna pedijatrica je ujedno i homeopatica pa nam preporuči neki hiomeopatski ili biljni preparat po potrebi, ali ako treba mogu otići našoj pedici po recept/uputnicu, njih su dvije prije zajedno radile pa cijene mišljenje one druge.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mi smo kod dr Sabola vec vise od dvije godine i prezadovoljna sam. naravno da Sabol radi EEG - tamo smo ga napravili dva ili tri puta nakon sto je Zach imao febrilne konvulzije.

hm, cijena pregleda - ne znam tocno koliko je jer mi uvijek jos nesto imamo (ili KKS ili EEG ili potvrda za vrtic..) mislim da je negdje oko 400-500 kuna, ali nisam sigurna.

ali, niti privatnici ti nisu garancija da neces cekati. zapravo, u pravilu ne cekas dugo, ali u cekaonici nekad zna biti i 5-6 bolesne djece.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A je, ali sam se sjetila sad da ne radi EEG poligrafiju, zato mi nismo išli k njemu kad smo trebali EEG.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •