ima dijete mobitel?
neki smartfon, daju se nabaviti za ne prevelike novce, ako baš ne želiš iphone6
ima dijete mobitel?
neki smartfon, daju se nabaviti za ne prevelike novce, ako baš ne želiš iphone6
Hvala svima! Upute su da budu igracke, ali i meni je pala na pamet neka zgodna hoodica.
Probat cu saznat nesto vise o deckicu, neka djeca su pisala pisma, "moja" nisu...
Inace, ja sam nasla na Amazonu helikoptere za 20 eur, s dobrim ocjenama, tako da mi je to dalo ideju. Tko zna jel stvarno valjaju...
Vjerojatno ne, jer ovaj naš je izvorno koštao oko 70 eura pa smo se namučili s njim da poleti
E ne znam. Moja kći je oduvijek željela taj helikopterić na daljinski, pa joj je baka jednom kupila neki jeftini, i taj stvarno nije htio niti poletjeti.
A sad, ako ti na Amazonu imaju dobre ocjene vrlo moguće da su ok (možda su kod nas naprosto skuplji).
Za prošli rođendan smo joj kupili helikopterić na onom štandu u Arena centru, i taj je stvarno dobar, ali vrlo krhka igračka sklona nezgodama (npr. uspjela ga je spustiti na visoko drvo, i tata joj ga je jedva spasio).
Cijena je bila reda veličine 400 kuna, zato kažem da bih radije za te novce kupila fotić, kameru, pa i tablet.
Naš je Revellov, iz Muellera, 260 kn, na webu mu je cijena 70 eura.
Našla sam crnog Grega u Algoritmu.
Koštao je 99 kn.
Stvar je u tome da, kad sam bila zadnji put u knjižari, bio je jako mršav izbor knjiga na stranim jezicima pa sam mislila da oni to više neće ni nabavljati, s obzirom da je Algoritam na koljenima.
A kad ono jesu, i svega su nabavili: i novih knjiga i klasika, pa i u više izdanja. Bilo mi je drago vidjeti.
Za čitače engleskog, cijela kolekcija: http://www.bookdepository.com/search...y%20kid&page=1
Ja sam L. uzela: http://www.bookdepository.com/Diary-.../9780141339665
Ne bi li ga možda potakla da barem proba.
Tvrdi uvez je jeftiniji u Algoritmu, a meki uvez na Depositoryju je kao tvdi u Algoritmu.
Posljednje uređivanje od Charlie : 17.11.2015. at 19:11
Moj princ je dobio već 5. helić. 1. je stigao za 4. ročkas i susjed ga je zgazio 2. dan. Ni jedan nije bio dugog vijeka. Najduže je potrajao koji mj. Al to su mu jedine božićno-rođendanske želje. Sad ima 11 godina i još mu je uvijek želja helić. Nabavljamo ih iz Kine, za 15-20 eura.
On definitivno treba izrađivati letjelice. Bio je na jednoj zimskoj radionici i oduševljen je. Ta jedrilica je još uvijek živa.Radionica je u vrijeme kad je vanškolski engleski... Možda jednog dana...
Curka će dobiti CD crtić Frozen (to si baš želi), i ići ćemo bušiti uši.
Klinjo će dobiti skart kabel za Playstation i novi mob ili manju kutiju Lego Star Warsa.
Velikom stavim sto kuna u kovertu s mašnom i svi sretni..
Srednja voli nešto za školu, tipa bojice ili flomići a može i play doh sitnica, dok najmanji još nista ne zna pa nema veze kaj dobije, može i Milk šnita![]()
Prosao Nikola: ulaznica za balet "Orasar" i nove slusalice; baka je pridodala kutiju bajadera.
Ja sam dobila u cizmicu nasu zajednicku sliku od prije par godina s posvetom i prekrasnu narukvicu od alabastera koju je kupila jos ljetos u San Gimignanu apsolutno poskrivecke i skrivala do jucer. Rascmoljila me je, totalno.![]()
Imam spremnu sitnicu za Luciju, a o vecem bozicnom poklonu jos razglabamo.
u čizmicama se našli zvučnici za mobitel
https://www.svijet-medija.hr/art/pri...je-devil/70329
i https://www.svijet-medija.hr/art/pri...je-panda/70330
sad konačno prepoznajem koja pjesma svira![]()
ajde pomagajte, neman ideje za veliko dijete! u zadnje vrime je opsjednuta spanjolskom i spanjolskim jezikom, bili nesto ovakvo bilo izvedivo/zanimljivo http://www.apm.hr/pons-napredni-teca...PR/115424,7412
u nasoj blizini na zalost nema nigdje spanjolskog za ucit, ne znam koliko je izvedivo ovako samostalno bilo kakve osnove naucit?
U Lidlu na akciji, čini mi se zgodnim poklonom: http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?actio...etail&id=25956
Mi tražimo preporuku za sina za e-čitač. Baš sam stavila oglas na burzu. Strašno puno čita, poharao je sve knjižnice okolo i sad čita na nekoj besplatnoj aplikaciji bojim se da mu oči ne iscure. Čita Sherlocka Holmsa na engleskomsamo da se hvalim.
Pomagajte, preporučite - ne znam ništa o tome.
prošle sam godine kupovala fotić za klince (ili možda već i pretprošle), ništa se baš dobrog za male novce ne može naći-danas su na boljim smartphonima ka,ere toliko dobre da se ne isplati kupovati ove povoljnije dig. fotiće. ja sam ipak kupila neki nikon, nije baš bio ni jeftin, a fotke su bile tak-tak, bzw. na kraju ima je pao na pod, pa se objektiv pomaknuo i popravak bi bio poprilično skup, pa ga nismo ni popravljali...uglavnom, obični digitalni fotić ne bih više kupovala, ili bolji smarphone, ili neki povoljniji eos.
MikiMama prvotno napisa
u čizmicama se našli zvučnici za mobitel
https://www.svijet-medija.hr/art/pri...je-devil/70329
i https://www.svijet-medija.hr/art/pri...je-panda/70330
sad konačno prepoznajem koja pjesma svira
kad klikneš na link, dolje desno ti je popis poslovnica i raspoloživost po poslovnicama za konkretan proizvod ...
Nasa cetverogodisnjakinja dobit ce za Novu godinu drvenu ljuljacku za objesiti je u svoju sobu.
Ups, ja fulala dobnu skupinu, tek sad vidim i izvinjavam se.
Ipak, mozda nekom bude od koristi i ova ideja. Jer, ako sam posve iskrena, ovaj poklon je vise nesto sto bih si sama zeljela, nego sto bi mozda pozeljelo moje dijete. Pa si mislim da je zelja za ovakvom ljuljackom u sobi to veca, sto si stariji...![]()
Ja sam mladjoj kupila slusalice, one onako vece, u boji.
I jednu genijalnu sisley suknju, onako je svecana, pufasta i bljestava- kao i ona sama
Starija stalno prica kako zeli Igre gladi (knjige) pa cu joj to i neku vestu ili nesto.
Da ona dobije suknju i to bljestavu, poludjela bi![]()
Dakle, ovo je prvi put da se javljam na ovakvu temu. Mi smo ove godine sinu od 14 godina kupili majicu običnjaču s kapuljačom za male novce u noname dućanu i odnijeli tiskaru koji je za 60kn stavio logo omiljene mu grupe i malim slovima ime... Sveukupni trošak oko 16o kn, a poklon je unikatan, ne može se kupit uopće u Hrvatskoj majica s tom grupom i mislim da mi je ovo naj ideja za poklon djetetu u životu... Pa ako nekom može poslužit kao inspiracija...
Moj je mrvicu mlađi, ali skoro je u ovoj skupini.
Kupila: MP3, zvučnik za mobitel i još ću nove slušalice za komp. Uz to će dobiti i uokvirenu sliku s upoznavanja s omiljenim gamerom.
Sve zajedno za umjerene novce, cca 350 kn.
Update(12-godisnjakinja)
- za Nikolu sam napisala gore
- za Luciju lancic s violinskim kljucem i mandarina
- za Bozic tablet Asus i Harry Potter Lego majica
- za NG: narukvica i parfem Essence Like the Party of my Life
- za Befanu: slatki ugljen i ukras za bor kojeg sam kupila poskrivecke kad smo bile skupa na izletu po bozicnim sajmovima - za slijedecu godinu. Ispalo je da je i ona na tom sajmu gledala taj isti i da joj se jako dopao.
Reketi za badmington cekaju Uskrs i lijepo vrijeme za igre u vrtu.
Izmedju frendica su si takodjer dosta toga ispoklanjale, stiglo nesto i od bake i djeda... S obzirom da je ovo bio prvi Bozic kada poklanjamo mi a ne Djed Mraz, nije bila razocarana.![]()
moja za nikolu 0 bodova
nije očistila cipelu jer se navečer nešto nadurila
pa kako je pripremila tako je i dobila
nova godina je zato bila plodonosna
nek joj cijela bude takva
najveća sreća, nova košarkaška lopta i to baš super lopta, koju sam slučajno dobila na duplom popustu![]()
nekoliko knjiga što je izabrala na interliberu pa smo se pravile da ne zna za njih
gregov dnevnik br. 10, na engleskom, jedan dr. proctor, ne znam jel još koja bila
ali i knjiga koju sam kupila da nije vidjela, genijalka, nastavak legende bila baš sreća
naravno, distopija
nekoliko super bilježnica i fora olovaka
baba joj je kupila nove skijaške rukavice, isto su joj se jako dopale
i nešto slatkiša
Jel netko ima i igra igru Catan?
Ima neka mala kutija, pa srednja pa velika. Zna li netko nešto o tome?
Te manje su sigurno proširenja igre, tj. dodaci osnovnoj igri.
Što se tiče igara, koje su inače dosta skupe, preporučila bih Scotland Yard koji u Muller košta 160 kuna, a vrlo je zabavna igra. Moja kći ju je sada dobila za Djeda Mraza, i sviđa joj se.
kad je dobila za Djeda Mraza kad on dolazi za NG?
Moji će pod bor dobit sljedeće:
- cura od 10g - set za izradu sapuna
- dečko od 8g - Yu-gi-oh karte
- malac od 6g set drvenog voća i povrća na rezanje
Jučer su dobili novce za dječje darove kod muža u firmi,
pa ću im za to kupiti nekakav set društvenih igara (čovječe ne ljuti se, mlin, zmije i ljestve, Kraljevska igra guske,,,)
i
novi Monopoly
Kumče je nešto starije njoj sam uzela Alias party (15+)
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 21.12.2016. at 19:09
Sin, 13, sat Swatch, malecka (8) kostim Elsa, prosto je obozava. Bice jos i par sitnica, za njega olovcice, a za nju labelo u obliku kocke leda, sa Elsom naravno.
Ne, malo pakovanje stoji skroz na drugom mjestu ( tamo među onim manjim, jednostavnijim igrama i kartama) i piše da je za 1-4 igrača, dok na većoj piše da je za 5-6 ( dakle valjda ne može manje igrača). Mislim da su mozda ova srednja i velika kutija nadopuna jedna drugoj.
Sto se Scotland Yarda tiče, kod nas se već igra generacijama i stvarno je super.
E i njega sam vidjela da ima u nekoj maloj verziji (cca format A5)
Mislim da je to na foru kao sto ima i putni Monopoly u malom pakiranju.
Posljednje uređivanje od orange80 : 22.12.2016. at 00:59