Stranica 8 od 16 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni je to bilo strašno kad sam vidjela prije dvije ili tri godine na benetonovim pidžamama
    i onda sam se javila toj našoj dizajnerici i pitala kako može nacrtati djevojčicu bez usta
    nikada mi nije odgovorila, iako me poslije kontaktirala vezano za autosjedalice i još neke stvari

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i jesi ti bila sa ustima ili bez za odgovor?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    gorđs
    Ipak tako? Ok, tak sam i mislila, ali nije na odmet pitati.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Što se tiče usta pa ni H. Kitty nema usta i uopće nisam primjetila da je to ikome problem, odnosno da ima veze s tim da se mora šutjeti?!?
    Moja kći to uopće nije komentirala. Njoj je svejedno da li ima ili nema usta. Svidjela joj se curica. Na jednoj bilježnici je s macom, na drugoj na ljuljački i tak.
    Meni su slike lijepe. Podsjećaju me na sličice "Ljubav Je.." koje sam skupljala kao curica u djetinjstvu.
    Ne znam zašto, ali daleko su mi draže od M.High, Bratzzz i sličnih vampirica i inih kreatura koje su sad popularne.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam došla reći kako sam kćeri za Božić kupila maskicu za mobitel
    pjevala je od sreće i sada noću skida tog pingvina s mobitela i spava s njime... toliko joj se sviđa

https://admin.all4cellular.com/media...-back-view.jpg
    Jel ti to ćerce ima Iphone?
    Moje su dobile Samsung galaxy s4 mini i žale se da je očajan izbor maskica.
    One bi Iphone.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ti to ćerce ima Iphone?
    Moje su dobile Samsung galaxy s4 mini i žale se da je očajan izbor maskica.
    One bi Iphone.
    da, baš bi se to od mene moglo očekivati :green:
    ona ima samsung galaxy young, ali onaj stari
    ja sam ga dobila prije godinu i pol od t-mobilea kad sam produžavala ugovor, a pošto ja imam, dala sam njoj

i za njezin ima samo pingvin, crveni i plavi
    sva sreća da si je baš takav željela

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cathy, veli mi kći da ima na ebayu svakakvih maskica pa i za Samsunge.
    Znam da je njena prijateljica naručivala tu bucmastu maskicu Stich baš za Samsung mobitel

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala, bum im pokazala.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kako je Mustafa?

Gazdarica - jel čisti kavez, entuzijazam je još drži?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Sad nam slijedi Lucija, sitni poklon + voce.
    Pismo Djedu Mrazu smo poslali i mislim da privodi poklone kraju, Befana je vjerojatno vec spremna , jos samo da se ja pokrenem za nas poklon za NG.
    E. je na kraju od Lucije dobila roza fensi kemijsku, a od Djeda Mraza za Bozic Yamaha klavijaturu, budilicu s hrpom baterija (konacno da nesto ima efekta za budjenje! ), dva para baletnih papucica za kucno vjezbanje, majicu s balet-aplikacijom i DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Uz to je jos dobila poklone od rodbine i prijatelja (nesto dodatnog likovnog pribora, novce, knjigu Cudnovate zgode segrta Hlapica, itd.
    Za NG sitnice od nas: poster s njenim macicima koji su kod bake, i jos jedan DVD (ne mogu se sad sjetiti koji), i jos novaca (od bake).
    Befana je donijela ear muffs, i to je to.

Ona je bila zadovoljna, svi pokloni se koriste (sto mi je bitno, jer mrzim sakupljace prasine!), a svima nama je takodjer poklonila nesto. Meni je napisala tako lijepo pismo da sam se rasplakala dok sam citala.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

E. je na kraju od Lucije dobila roza fensi kemijsku, a od Djeda Mraza za Bozic Yamaha klavijaturu, budilicu s hrpom baterija (konacno da nesto ima efekta za budjenje! ), dva para baletnih papucica za kucno vjezbanje, majicu s balet-aplikacijom i DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Uz to je jos dobila poklone od rodbine i prijatelja (nesto dodatnog likovnog pribora, novce, knjigu Cudnovate zgode segrta Hlapica, itd.
    Za NG sitnice od nas: poster s njenim macicima koji su kod bake, i jos jedan DVD (ne mogu se sad sjetiti koji), i jos novaca (od bake).
    Befana je donijela ear muffs, i to je to.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apri, ovaj dio je najvazniji:
    Ona je bila zadovoljna, svi pokloni se koriste (sto mi je bitno, jer mrzim sakupljace prasine!)...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ok, ok...

nas dvije se već valjda 10 godina "dopisujemo" oko tvoje pretjeranosti i moje škrtosti

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Svojoj maloj sam kupila bilježnicu i nisam uopće vidjela da nema usta, tek kad sam primjetila da mi je ozbiljna curica sa bilježnice najednom nasmijana, eto onda svatih da joj je moje dijete nacrtalo osmijeh kojeg nije imala.

Što se tiče poklona i BINGa, pisala sam da ću im kupiti knjigu, nisam, kupila sam im Učilicu, svakom svoju i neki slatikiš, ljudi dragi koji je to bio šok, a meni je bio šok dok sam shvatila da je ta Učilica totalno s....!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Svojoj maloj sam kupila bilježnicu i nisam uopće vidjela da nema usta, tek kad sam primjetila da mi je ozbiljna curica sa bilježnice najednom nasmijana, eto onda svatih da joj je moje dijete nacrtalo osmijeh kojeg nije imala.

Što se tiče poklona i BINGa, pisala sam da ću im kupiti knjigu, nisam, kupila sam im Učilicu, svakom svoju i neki slatikiš, ljudi dragi koji je to bio šok, a meni je bio šok dok sam shvatila da je ta Učilica totalno s....!
    za dodavanje osmijeha!

Offt. slažem se za Učilicu - totalno je za... (cenzura)

Idući put kupi Čistu peticu (Artmedia Varaždin: http://www.artrea.com.hr/). Vidiš, mogla sam ja naše stare prodati na burzi, ali već sam ih dala u dobre ruke.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 22.01.2014. at 08:49

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja jučer kupila tu čistu peticu - totalno bezveze, baš sam razočarana.

Jedino što se maloj sviđa upisivanje ocjena u imenik.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Gdje si ga nabavila, to bih ja sebi poklonila

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jučer kupila tu čistu peticu - totalno bezveze, baš sam razočarana.
    Što ti se konkretno ne sviđa, meni su zadaci baš ok?
    Bezveze mi je onaj "učiteljski" glas, ali na njega ionako ne obraćamo pažnju, i program ima nekih rupa (npr. kod nadopunjavanja rečenice ne smije se staviti točka na kraj inače program neće prepoznati rješenje kao točno, a stalno tupim dijete da mora stavljati točku na kraj rečenice!). Ali sve u svemu mi se čini ok za ponavljanje gradiva, i za odvlačenje ekranskog sadržaja na edukativnu stranu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zadaci su prelagani, to mi se ne sviđa, barem ovo što sam do sada vidjela, npr. test iz lektire samo na zaokruživanje.
    Nadala sam se da će biti puno listića za ispisivanje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Što ti se konkretno ne sviđa, meni su zadaci baš ok?
    Bezveze mi je onaj "učiteljski" glas, ali na njega ionako ne obraćamo pažnju, i program ima nekih rupa (npr. kod nadopunjavanja rečenice ne smije se staviti točka na kraj inače program neće prepoznati rješenje kao točno, a stalno tupim dijete da mora stavljati točku na kraj rečenice!). Ali sve u svemu mi se čini ok za ponavljanje gradiva, i za odvlačenje ekranskog sadržaja na edukativnu stranu
    X

Mi smo bili (i još smo uvijek) zadovoljni Čistom peticom, s tim da je bolje služila u nižim razredima. Teško je koncipirati gradivo za provjeru u višim razredima, ali za ponavljanje gradiva zadaci su baš super.

Isto je dobar njihov cd za matematiku od petog do osmog razreda - za ponavljanje. Bez učenja (klasičnog) u višim razredima baš nema neke koristi, ali za provjeru su odlični.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Zadaci su prelagani, to mi se ne sviđa, barem ovo što sam do sada vidjela, npr. test iz lektire samo na zaokruživanje.
    Nadala sam se da će biti puno listića za ispisivanje.
    Za to ti je dosta internet, imaš bazu materijala nastavnika razredne nastave, a za to ne moraš dati ni lipe. Evo ti link, pa uživaj, a ne diraj nam Peticu : http://www.razredna-nastava.net/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jako mi je dobro poznat taj link i stalno ga koristim (a nažalost i učitelji u našoj školi)

Zato mi je baš i trebao neki dodatni izvor zadataka za vježbanje - a Petica se pokazala kao totalni promašaj.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podizem! :D

Ideje za 11-godisnju djevojcicu?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj "Elly prvotno napisa
    DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Gdje si ga nabavila, to bih ja sebi poklonila
    Tek sad vidjeh da si pitala: eBay.UK, novi DVD, samo pazi da je za regiju 2 da ga mogu i nasi playeri vrtjeti. Skroz nov, u celofanu.

U medjuvremenu sam joj nabavila i DVD Labudje jezero takodjer u Bolshoi izvedbi (isti prodavac), to bi mogao biti jedan od poklona ove godine (nije ga jos vidjela).

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I ja bi ideje, za curu od skoro 10g...

Na katalog Mullera je ove godine samo frknula nosićem, totalno nezainteresirano.

Odjeća je ne zanima...

Neka dobra igrica za PC, imate kakvu preporuku? Jel se to još uopće kupuje u obliku CD-a ili se skida sa neta? Totalno sam izvan tehnike.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moj si je već odavno "naručio" onu vreću za sjedenje.
    Gdje se to kupuje? Nisam baš u toku... a ne znam ni koliko košta.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo kupili u metrou , oko 200 kn je bila

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

11 godišnjakinja će mi napisati popis, konačno zna da nema djeda mraza i da želje trebaju bit realne LOL tako da s njom nemam brige
    a i srednja i mali će pisat pismo djedu, pa ću valjda naći nešto unutra
    meni je plan malom kupiti odjelo spidermana, mislim da ću to sigurno, a uz to još nešto iz njegovog pisma (to će bit raznorazni spajdermeni, ninje kornjace, transformeri i slično LOL)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tek sad vidjeh da si pitala: eBay.UK, novi DVD, samo pazi da je za regiju 2 da ga mogu i nasi playeri vrtjeti. Skroz nov, u celofanu.

U medjuvremenu sam joj nabavila i DVD Labudje jezero takodjer u Bolshoi izvedbi (isti prodavac), to bi mogao biti jedan od poklona ove godine (nije ga jos vidjela).
    Ove godine ih vodim na Orašara jer Ruski carski balet dolazi u Lisinski
    možda i tamo bude dvd-a za kupiti, pa još neću ništa naručivati.
    hvala ti svejedno!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ove godine ih vodim na Orašara jer Ruski carski balet dolazi u Lisinski
    Kod nas dolazi Moskovski balet La Classique sa Orasarom i Giselle; E. je prosle godine u produkciji svoje skole i baletne kompanije s kojima skola suradjuje plesala u Orasaru, pa cu ju vjerojatno odvesti na Giselle.
    Malo vam zavidim na cijenama, usporedjivala sam cijene karata u Lisinskom i kod nas, i za isto mjesto ona placa 25 € a ja 40 €, a vi 120 Kn... Skoro pa mi se isplati doci u Zg na predstave.

Oprostite na off-temi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hmmmmmmmmm ja sad bas gledam karte za 12, mjesec, i na zalost one od 160 kn su mi skoro pa nedostizne. puno mi je za sve nas dati 160 kn za lozu. pogledam cijene i u lisinskom, ikao me BC izricito molio ove godine ne Orasara, vec moze Ivica i Marica.

ZA pokone BAlerina zeli kupke za kupanje i spuzvu, ja poludila od srece kad mi je rekla, jer to nije kompliciran poklon, a nema ni bademantil, pa ce dobtii i njega.
    BC je dobilo mobitel za rodjendan, tako da tu najvecu patnju smo maknuli s popisa. i sad zeli psa, kojeg ja ne zelim. sve drugo mu je onako. i kako li sam se ponadala da ce Andrej od tanje rjesiti moje problem, ali izgleda ne.
    tako da eto devetogodisnjak koje zeli samo jos psa, sta njemu kupiti.

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Spajalice, pa psa!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da ćemo mi našoj srednjoj dvojici i nećaku pokloniti vožnju kartinga. L je dobio jednu vožnju od prijateljice za rođendan i cijelo vrijeme žica da bi on opet.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

BC je dobilo mobitel za rodjendan, tako da tu najvecu patnju smo maknuli s popisa. i sad zeli psa, kojeg ja ne zelim. sve drugo mu je onako. i kako li sam se ponadala da ce Andrej od tanje rjesiti moje problem, ali izgleda ne.
    Hahaha, i on je neki dan izjavio da želi psa
    S obzirom na MM-ov veto, želja će mu ostati neispunjena, ali pomirit će se i s nečim drugim. On jako voli dobivati sve i svašta, bitno je samo da mu se kaže da je "poklon" i "iznenađenje".

(da, osim psa, izjavljivao je svojedobno da želi iPad, ali ni to neće dobiti jer nam je već previše gadgeta u kući, a ja se i dalje borim protiv ekranoovisnosti u našoj obitelji)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    Spajalice, pa psa!
    na zalost nemam alergiju na njih, ali ne mogu, zivjela sam s psom mjesec dana i iselila se, ja, ne pas.

edit za tanju: eto opet se poklapaju. mozda i ja vrecu kupim
    Posljednje uređivanje od spajalica : 04.11.2014. at 10:34

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

edit za tanju: eto opet se poklapaju. mozda i ja vrecu kupim
    Ne znam kako tvoj, ali za mojeg je vreća idealan poklon, zapravo me čudi da nije to ranije zatražio. Amorfna masa po kojoj se može valjati i protezati do mile volje, ne mora sjediti ravno, ne mora spustiti noge do poda, ne mora se uspraviti...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja ne voli odjecu na poklon. Sto se drugoga tice, moze biti najmanja sitnica, ali odjeca: nix.

Mislim da sam se djelomicno smislila:
    - sv. Nikola: ulaznice za Hobita 3, simbolicna zlatna siba, finiji cokoladni Nikola.
    - sv. Lucija: "krznene" rukavice*, mandarina
    * znam da je odjeca, ali ovo ce joj sigurno biti fora (ima bezrukavnik od krzna na koji su joj ove rukavice super-pasent)
    - Bozic: ?
    Ona bi sa mobitela vulgaris presla na smartphone, ali nisam jos sigurna da li joj uopce treba bas sad...
    Mislila sam sebe apgrejdati pa joj dati moj, ali ta ideja joj se ne svidja... a ne znam sto cu onda s tolikom mobitelima u kuci (i MM je nedavno sebe apgrejdao sa BB na smartphone). U skoli je super pa zasluzuje lijepi poklon, ali to je kriticno vrijeme za poklanjanje smartphona - u veljaci su polugodisnje svjedodzbe, ne bih htjela da visi na njemu i zapostavi skolu. Mozda je za to bolji period ljeto, kao nagrada za zavrsnu svjedodzbu.
    OK, tu sam znaci u dilemi pa hvatam ideje...
    - NG: DVD Labudje jezero + travel-kit za sivanje baletnih spica (to dvoje vec imam, a ona nije vidjela) i mozda jos nesto vezano za balet (npr. mogla bih joj napraviti veliki artsy poster s njenih predstava)... veseli se svemu sto je vezano za balet.
    - Befana: izrazila je zelju da bi ove godine za karneval ili bila venecijanska dama, ili andjeo... pa mozda onda kostim + "slatki ugljen".
    Druga opcija je Harry Potter majica + prica o Dolores Umbridge u papirnatom izdanju (pojavila se za Halloween na Pottermore.com).. + tradicionalni slatki ugljen.

OK, znaci upitan mi je samo Bozic.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Elly kad te citam s koliko zara skupljas, kupujes i raspodjeljujes te pokolne, rado bi ti dala svoju djecu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elly kad te citam s koliko zara skupljas, kupujes i raspodjeljujes te pokolne, rado bi ti dala svoju djecu.
    Ma kad vidis taj osmijeh, veselje, znas da si pogodio... neprocjenjivo.
    (a nemam ni Mastercard :LOL)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako tvoj, ali za mojeg je vreća idealan poklon, zapravo me čudi da nije to ranije zatražio. Amorfna masa po kojoj se može valjati i protezati do mile volje, ne mora sjediti ravno, ne mora spustiti noge do poda, ne mora se uspraviti...
    je, moja ju isto obožava, mi smo ju kupili prije par godina u Solidum centru u dućanu gdje se prodaje i posteljina i deke.
    Kad se namjesti u fotelju i meni je udobna.

Moja inače obožava i pilates loptu, već se toliko izvježbala u kretanju kroz prostor skačući na njoj da bi ju mogla prijaviti u talent show

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja razmišljam o nekom Legu, ali tipa robota, ili technics, moram vidjeti što uopće postoji.

Recimo u Ikei sam vidjela set za žongliranje http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10258952/ mislim da bi joj se to sviđalo.

Ne znam ima li kakvih novih lijepih izdanja knjiga, lani je ŠK izdala jako lijepu knjigu Mala vrtlarica, pa je to dobila za NG.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

(a nemam ni Mastercard :LOL)
    a kod mene je: da mi nema mastercarda...

ja razmišljam o nekom smartphoneu. obožava fotografirati i snimati i jedan solidni bi joj služio i u tu svrhu.
    samo da je fin, a jeftin.
    ako čujete za neki takav dojavite!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi ćemo opet neku najsitniju sitnicu
    oni i opet ništa ne žele

ok, žele psa, ko i spajaličin B.
    ali, to ne prolazi kroz naš dimnjak

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mi ćemo opet neku najsitniju sitnicu
    oni i opet ništa ne žele

ok, žele psa, ko i spajaličin B.
    ali, to ne prolazi kroz naš dimnjak
    Kaj čak niti čiuvava?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne kvari nam molim te anti pseci lobi
    a ona buba ce se namnoziti u mom autu, pa cu ti na kraju dati vrecu buha

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I moj sin želi psa, a ni kroz naš dimnjak ne mre ući.
    Iako znaju da djedice nema, nadam se prijedlozima iz pisamaca koja će svejedno pisati.
    Za male ni problem. Imam u vidu za trogodišnjakinju blagajnu iz Ikee. He, he, do Božića bum valjda ošla do nje i uspjela kupiti planirano. Za jednogodišnjakinju planiram neku lijepu knjigicu s Interlibera. Jedino knjige opstaju. Igračke odbace za neko kratko vrijeme, al ak preskočimo priču za laku noć, velika tuga se pojavi... Male obožavaju suđe. Imaju nekoliko garnitura, al najdraža je plastika iz Ikee (tanjuri, zdjelice, čaše) i lonci iz prave kuhinje, a ne dječje. A ja im dam jer je i meni baka nekad dala. Valjda od tuda moja ljubav prema kuhanju.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Susjeda, tvoj zna da će to biti nikada, a moj jadan živi u nadi da će dobiti pesa jer je tata obećao ak bu super u školi. Al to super ćaća ni zadovoljan s prolaskom 5, neg 5.0. Dakle, nikad.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa lijepo, sad jos da mi kazes koji set moze od nas pod bor za cure, olakasala bi mi zivot.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Susjeda, tvoj zna da će to biti nikada, a moj jadan živi u nadi da će dobiti pesa jer je tata obećao ak bu super u školi. Al to super ćaća ni zadovoljan s prolaskom 5, neg 5.0. Dakle, nikad.
    hahahah, dosao BC kod uciteljice i kaze joj da on ne bi vise na dodatnu, a ona mu kaze, cim dobijes psa, onda mozes odustati. jadan se okrenuo i sebi u bradu rekao dakle nikad LOOL

Stranica 8 od 16 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •