Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Sad nam slijedi Lucija, sitni poklon + voce.
    Pismo Djedu Mrazu smo poslali i mislim da privodi poklone kraju, Befana je vjerojatno vec spremna , jos samo da se ja pokrenem za nas poklon za NG.
    E. je na kraju od Lucije dobila roza fensi kemijsku, a od Djeda Mraza za Bozic Yamaha klavijaturu, budilicu s hrpom baterija (konacno da nesto ima efekta za budjenje! ), dva para baletnih papucica za kucno vjezbanje, majicu s balet-aplikacijom i DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Uz to je jos dobila poklone od rodbine i prijatelja (nesto dodatnog likovnog pribora, novce, knjigu Cudnovate zgode segrta Hlapica, itd.
    Za NG sitnice od nas: poster s njenim macicima koji su kod bake, i jos jedan DVD (ne mogu se sad sjetiti koji), i jos novaca (od bake).
    Befana je donijela ear muffs, i to je to.

Ona je bila zadovoljna, svi pokloni se koriste (sto mi je bitno, jer mrzim sakupljace prasine!), a svima nama je takodjer poklonila nesto. Meni je napisala tako lijepo pismo da sam se rasplakala dok sam citala.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

E. je na kraju od Lucije dobila roza fensi kemijsku, a od Djeda Mraza za Bozic Yamaha klavijaturu, budilicu s hrpom baterija (konacno da nesto ima efekta za budjenje! ), dva para baletnih papucica za kucno vjezbanje, majicu s balet-aplikacijom i DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Uz to je jos dobila poklone od rodbine i prijatelja (nesto dodatnog likovnog pribora, novce, knjigu Cudnovate zgode segrta Hlapica, itd.
    Za NG sitnice od nas: poster s njenim macicima koji su kod bake, i jos jedan DVD (ne mogu se sad sjetiti koji), i jos novaca (od bake).
    Befana je donijela ear muffs, i to je to.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apri, ovaj dio je najvazniji:
    Ona je bila zadovoljna, svi pokloni se koriste (sto mi je bitno, jer mrzim sakupljace prasine!)...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Gdje si ga nabavila, to bih ja sebi poklonila

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj "Elly prvotno napisa
    DVD Orasar u Bolshoi-izvedbi.
    Gdje si ga nabavila, to bih ja sebi poklonila
    Tek sad vidjeh da si pitala: eBay.UK, novi DVD, samo pazi da je za regiju 2 da ga mogu i nasi playeri vrtjeti. Skroz nov, u celofanu.

U medjuvremenu sam joj nabavila i DVD Labudje jezero takodjer u Bolshoi izvedbi (isti prodavac), to bi mogao biti jedan od poklona ove godine (nije ga jos vidjela).

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tek sad vidjeh da si pitala: eBay.UK, novi DVD, samo pazi da je za regiju 2 da ga mogu i nasi playeri vrtjeti. Skroz nov, u celofanu.

U medjuvremenu sam joj nabavila i DVD Labudje jezero takodjer u Bolshoi izvedbi (isti prodavac), to bi mogao biti jedan od poklona ove godine (nije ga jos vidjela).
    Ove godine ih vodim na Orašara jer Ruski carski balet dolazi u Lisinski
    možda i tamo bude dvd-a za kupiti, pa još neću ništa naručivati.
    hvala ti svejedno!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ove godine ih vodim na Orašara jer Ruski carski balet dolazi u Lisinski
    Kod nas dolazi Moskovski balet La Classique sa Orasarom i Giselle; E. je prosle godine u produkciji svoje skole i baletne kompanije s kojima skola suradjuje plesala u Orasaru, pa cu ju vjerojatno odvesti na Giselle.
    Malo vam zavidim na cijenama, usporedjivala sam cijene karata u Lisinskom i kod nas, i za isto mjesto ona placa 25 € a ja 40 €, a vi 120 Kn... Skoro pa mi se isplati doci u Zg na predstave.

Oprostite na off-temi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •