Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja jučer kupila tu čistu peticu - totalno bezveze, baš sam razočarana.

Jedino što se maloj sviđa upisivanje ocjena u imenik.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jučer kupila tu čistu peticu - totalno bezveze, baš sam razočarana.
    Što ti se konkretno ne sviđa, meni su zadaci baš ok?
    Bezveze mi je onaj "učiteljski" glas, ali na njega ionako ne obraćamo pažnju, i program ima nekih rupa (npr. kod nadopunjavanja rečenice ne smije se staviti točka na kraj inače program neće prepoznati rješenje kao točno, a stalno tupim dijete da mora stavljati točku na kraj rečenice!). Ali sve u svemu mi se čini ok za ponavljanje gradiva, i za odvlačenje ekranskog sadržaja na edukativnu stranu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Što ti se konkretno ne sviđa, meni su zadaci baš ok?
    Bezveze mi je onaj "učiteljski" glas, ali na njega ionako ne obraćamo pažnju, i program ima nekih rupa (npr. kod nadopunjavanja rečenice ne smije se staviti točka na kraj inače program neće prepoznati rješenje kao točno, a stalno tupim dijete da mora stavljati točku na kraj rečenice!). Ali sve u svemu mi se čini ok za ponavljanje gradiva, i za odvlačenje ekranskog sadržaja na edukativnu stranu
    X

Mi smo bili (i još smo uvijek) zadovoljni Čistom peticom, s tim da je bolje služila u nižim razredima. Teško je koncipirati gradivo za provjeru u višim razredima, ali za ponavljanje gradiva zadaci su baš super.

Isto je dobar njihov cd za matematiku od petog do osmog razreda - za ponavljanje. Bez učenja (klasičnog) u višim razredima baš nema neke koristi, ali za provjeru su odlični.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •