Moja ne voli odjecu na poklon. Sto se drugoga tice, moze biti najmanja sitnica, ali odjeca: nix.

Mislim da sam se djelomicno smislila:
- sv. Nikola: ulaznice za Hobita 3, simbolicna zlatna siba, finiji cokoladni Nikola.
- sv. Lucija: "krznene" rukavice*, mandarina
* znam da je odjeca, ali ovo ce joj sigurno biti fora (ima bezrukavnik od krzna na koji su joj ove rukavice super-pasent)
- Bozic: ?
Ona bi sa mobitela vulgaris presla na smartphone, ali nisam jos sigurna da li joj uopce treba bas sad...
Mislila sam sebe apgrejdati pa joj dati moj, ali ta ideja joj se ne svidja... a ne znam sto cu onda s tolikom mobitelima u kuci (i MM je nedavno sebe apgrejdao sa BB na smartphone). U skoli je super pa zasluzuje lijepi poklon, ali to je kriticno vrijeme za poklanjanje smartphona - u veljaci su polugodisnje svjedodzbe, ne bih htjela da visi na njemu i zapostavi skolu. Mozda je za to bolji period ljeto, kao nagrada za zavrsnu svjedodzbu.
OK, tu sam znaci u dilemi pa hvatam ideje...
- NG: DVD Labudje jezero + travel-kit za sivanje baletnih spica (to dvoje vec imam, a ona nije vidjela) i mozda jos nesto vezano za balet (npr. mogla bih joj napraviti veliki artsy poster s njenih predstava)... veseli se svemu sto je vezano za balet.
- Befana: izrazila je zelju da bi ove godine za karneval ili bila venecijanska dama, ili andjeo... pa mozda onda kostim + "slatki ugljen".
Druga opcija je Harry Potter majica + prica o Dolores Umbridge u papirnatom izdanju (pojavila se za Halloween na Pottermore.com).. + tradicionalni slatki ugljen.

OK, znaci upitan mi je samo Bozic.