Elly kad te citam s koliko zara skupljas, kupujes i raspodjeljujes te pokolne, rado bi ti dala svoju djecu.
Elly kad te citam s koliko zara skupljas, kupujes i raspodjeljujes te pokolne, rado bi ti dala svoju djecu.
Ni ja nisam kompletno odbacila ideju - a ako ne bude za Bozic, bit ce vjerojatno za zavrsnu svjedodzbu - pa pratim, a ako cujem za koji, dojavim.![]()
Nego, imam pitanje za prakticare: za visednevne skolske izlete, je li jednostavnije da fotkaju mobitelom, ili da si nose (uz mobitel) i fotic?
E. ima prozoomer (ex moj) kojeg jako voli i nosi sa sobom kad putujemo, ali je u argumentaciji "zelim smarphone za Bozic" navela i taj visednevni skolski izlet na koji idu u ozujku, da bi joj bilo jednostavnije imati jedan aparat sa vise funkcija (smartphone), nego dva aparata (mobitel + fotic)...
Posljednje uređivanje od Elly : 04.11.2014. at 13:51
Jucer sam malo proucavala UniEuro (ovdje u Italiji), u trenutnoj eventualnoj opciji su mi ovi:
- Wiko Iggy, 89,90 € - ovaj radi cijene
- Arcos Platinum 50c, 125,90 € - ovaj ima dobru fotokameru i cini mi se bolji po svim kriterijima od ovog ispod LG-a
- LG L Fino D290N, 148 € - ovaj je bolji od Arcosa jedino zbog malcice naprednijeg Androida.
Ne zelim nista vezano za providera, samo bih prebacila karticu i nastavila s istim planom.
Jedino me malo muci sto ne poznajem brandove Wigo i Arcos...
No npr. frendica je uzela NGM Young, takodjer nepoznati brand, pa je ispalo da imaju tvornicu u Toskani i da je to novi talijanski brand, u rangu Samsunga (a nudi bolje opcije za manje novce... Sad npr. ima hrpa snizenih Samsunga sa losom fotokamerom... privuce te cijenom, a opcije lose).
BTW, ako nekoga zanima, u UniEuro se moze rezervirati online bez placanja unaprijed u odabranom ducanu (ima ih i u Trstu), dobijes mail kad te ceka, dodjes, platis pa pokupis.
Posljednje uređivanje od Elly : 05.11.2014. at 09:01