Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Elly kad te citam s koliko zara skupljas, kupujes i raspodjeljujes te pokolne, rado bi ti dala svoju djecu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Elly kad te citam s koliko zara skupljas, kupujes i raspodjeljujes te pokolne, rado bi ti dala svoju djecu.
    Ma kad vidis taj osmijeh, veselje, znas da si pogodio... neprocjenjivo.
    (a nemam ni Mastercard :LOL)

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    (a nemam ni Mastercard :LOL)
    a kod mene je: da mi nema mastercarda...

ja razmišljam o nekom smartphoneu. obožava fotografirati i snimati i jedan solidni bi joj služio i u tu svrhu.
    samo da je fin, a jeftin.
    ako čujete za neki takav dojavite!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ja razmišljam o nekom smartphoneu. obožava fotografirati i snimati i jedan solidni bi joj služio i u tu svrhu.
    Ni ja nisam kompletno odbacila ideju - a ako ne bude za Bozic, bit ce vjerojatno za zavrsnu svjedodzbu - pa pratim, a ako cujem za koji, dojavim.

Nego, imam pitanje za prakticare: za visednevne skolske izlete, je li jednostavnije da fotkaju mobitelom, ili da si nose (uz mobitel) i fotic?
    E. ima prozoomer (ex moj) kojeg jako voli i nosi sa sobom kad putujemo, ali je u argumentaciji "zelim smarphone za Bozic" navela i taj visednevni skolski izlet na koji idu u ozujku, da bi joj bilo jednostavnije imati jedan aparat sa vise funkcija (smartphone), nego dva aparata (mobitel + fotic)...
    Posljednje uređivanje od Elly : 04.11.2014. at 13:51

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    Jucer sam malo proucavala UniEuro (ovdje u Italiji), u trenutnoj eventualnoj opciji su mi ovi:
    - Wiko Iggy, 89,90 € - ovaj radi cijene
    - Arcos Platinum 50c, 125,90 € - ovaj ima dobru fotokameru i cini mi se bolji po svim kriterijima od ovog ispod LG-a
    - LG L Fino D290N, 148 € - ovaj je bolji od Arcosa jedino zbog malcice naprednijeg Androida.

Ne zelim nista vezano za providera, samo bih prebacila karticu i nastavila s istim planom.
    Jedino me malo muci sto ne poznajem brandove Wigo i Arcos...
    No npr. frendica je uzela NGM Young, takodjer nepoznati brand, pa je ispalo da imaju tvornicu u Toskani i da je to novi talijanski brand, u rangu Samsunga (a nudi bolje opcije za manje novce... Sad npr. ima hrpa snizenih Samsunga sa losom fotokamerom... privuce te cijenom, a opcije lose).

BTW, ako nekoga zanima, u UniEuro se moze rezervirati online bez placanja unaprijed u odabranom ducanu (ima ih i u Trstu), dobijes mail kad te ceka, dodjes, platis pa pokupis.
    Posljednje uređivanje od Elly : 05.11.2014. at 09:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •