Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Davina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Kad je moja bila u fazi da nije ništa drugo željela, osim psa naravno ( ali tada pas nije još "došao na red") ja sam to ovako "iskoristila". Pitala sam je ako ona ništa sebi ne želi dali bi onda željela da neko drugo dijete obradujemo, prvo me sazačuđenjem gledala, a onda pristala.

Tada sam prvi put čula za akciju "Božić u kutiji od cipela" to je jedna humanitarna organizacija iz Berlina koja skuplja poklone za siromašnu djecu koji možda neće nikad niodkog drugog dobiti poklon za božić. Pokloni se pakuju u kutiju od cipela, od tud taj naziv, znači sitnice za nekoga ,a za to dijete koje če dobiti, možda čitav svijet. Tu stane npr. malena lutkica, autić ili plišanac, neki slatkiš, higijenski artikli kao četkica za zube, šamponić, češljić isl., rukavice, kapa, šal, sav mogući školski pribor, itd itd.

Tako smo nas dvije prije dugo godina počeli da pakujemo takve poklone za božić i to radimo i dan danas, moja curka uživa u pakovanju. Pa zna ponekad i usred ljeta kad ugleda nešto lijepo kupiti i ostaviti za "kutiju".

Pa eto ideje, možda ima i kod vas nešto slično, pa ako su vaša djeca sretna i zadovoljna, možda če isto kao i moja curka, uživati da neko drugo dijete obraduju.

I naravno, naša isto dobije poklon za svaki božić. Ne uvijek nešto veliko, češče neku sitnicu ali ja nju dobro poznam i znam što če je obradovati.
    Evo baš ove godine mislim da če ostati bez teksta.

I još nešto, ni moj pas ne smrdi nego baš lijepo miriše na omekšivač. Ne nekupam ga s tim, nego provede cijelo prijepodne u krevetu pa mu se taj miris uvuče u dlaku.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Davina, piši nam svugdje, uvijek te je gušt čitati!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •