Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    došla sam po ideju za pokolon i otkrila da kros smrdi - to je istina, jadničak smrdi posebno otkad ga intenzivno tretiramo sredstvima protiv buha.
    nekad sam imala psa koji je mirišao, ako jako zažmirim mogu osjetiti njegov miris ičupavu dlaku iako je odavno umro.
    kod nas se slavi jedan neobičan praznik sveti rade končar - mm dobije za sv.nikolu pakete u fabrici koje onda modificiramo (ela vjeruje u sv.nikolu a filip zna da ne postoji od godine kad je htio da sv.nikola donese mačka živog iz mačije bolnice nakon što ga je auto udario).
    ne znam jel netko spreman dati desetogodišnjaku novce pod bor da skuplja za tv ili xbox. to je za mene jako nemaštovito, ali moj sin je više materijalist pa bi želio upravo to.
    Da.

Mi.

Već godinama. Mislim da smo to prvi put napravili kad je stariji bio u prvom razredu, a mlađi u zadnjoj godini vrtića. Možda i ranije...To odlično funkcionira. Svoje pametne mobitele i laptope su tako nabavili. Jest da to traje i da treba motivirati (davati novce po sitno cijele godine - za kraj škg, rođendan, imendan, pranje auta, spremanje garaže...pa još dobiju od drugih članova obitelji s kojima imamo dogovor da je preporučljivo dati DO 50 kn, a ne više) ali se skupi. I moj stariji je materijalist, mlađi ne u toj mjeri ali naučio je od starijeg brata. Nama je to ok. Kako djeca rastu, sve manje ih zanimaju darovi koje možeš kupiti za 50 kn, a nema smisla ispružiti se za te velike stvari ako djeca i sama ne osjete da to puno košta (participiraju u tome) i mogu ti reći da je djelotvorno.

Kreativnost i maštovitost nam treba za druge stvari - već sam napisala da bi umjesto darova trebalo organizirati nešto kulturno (recimo odvesti djecu u kazalište izvan kvarta) ili napraviti neki izlet u kojem ćemo svi uživati.

* * *

Inače, mogli bi i mi preuzeti ovu proslavu svetog rade končara - baš mi se dopada!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.11.2014. at 09:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •