Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja isto kupim poklon na Interliberu, razdvojimo se, ali idemo svi pa je cura sa tatom. To moram uvijek unaprijed dogovoriti jer MM ne kuži moje suptilne signale i namigivanja.

Kupit ću svakako Calvina&Hobbesa, vidjela sam da je Roman Simić napisao slikovnicu o Babi Jagi, pa pošto sam obožavateljica iste mislim da bih i to mogla kupiti, iako je moja kći već poodrasla za slikovnice.

A inače ću joj za sv. Nikolu kupiti 1-2 kamenčića, minerala jer to skuplja.

A za Bing još ne znam, uz C&H mi pada na pamet još i topli mekani bademantl - to je dobila za BING u prvom osnovne i još ga nosi, pa mislim da je možda došlo vrijeme za novi.

Osim toga, ona jako voli razne kreativne setove kakvih ima u Mulleru - izrada sapuna, izrada parfema, kristali, razni pokusi .. tako da sve to igra.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku

A za Bing još ne znam, uz C&H mi pada na pamet još i topli mekani bademantl - to je dobila za BING u prvom osnovne i još ga nosi, pa mislim da je možda došlo vrijeme za novi.
    Ajme, hvala, hvala, hvala!
    D. ih obožava, bila sam se sjetila da mu to bude poklon i potpuno zaboravila! Ima jedan stari, mali i premali, a meni čak nije baš ni drag jer jer od flisa, a ne pamučni.

Jesi gledala, gdje ima lijepih?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    D. ih obožava, bila sam se sjetila da mu to bude poklon i potpuno zaboravila! Ima jedan stari, mali i premali, a meni čak nije baš ni drag jer jer od flisa, a ne pamučni.

E ne znam za dečke, ja sam mojoj vidjela jedan u H&M-u, i to je baš mucasti (dakle nije pamučni) ogrtač

http://www.hm.com/hr/product/34410?article=34410-A

(računam da će ju ovaj detalj - uši na glavi oduševiti)

To njoj nije za poslije kupanja, nego je zimogrozna pa voli ujutro, posebno prije škole, obući takav mekani topli ogrtač.

Inače ne voli 'mekane' poklone, ali takav ogrtač je dobila prije 4 godine, i to je bio jedan od najuspjelijih poklona ikad.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku

Meni su najljepši za dječake u C&A. Još ti je ovaj vikend -25% na sve.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja se sjecam da je meni dm nosio poklon za ng. Bozic nismo slavile (mama i ja), baka nije bila skoro uopce religiozna (isla je samo na mise zadusnice, iz pristojnost) druga je bila pokojna, kai i jedan djed a drugi je bio zakleti komunist. Uglavnom, bozicne obicaje sam naucila tamo negdje 90-ih s filmova
    Posljednje uređivanje od sillyme : 13.11.2015. at 21:33

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se sjecam da je meni dm nosio poklon za ng. Bozic nismo slavile (mama i ja), baka nije bila skoro uopce religiozna (isla je samo na mise zadusnice, iz pristojnost) druga je bila pokojna, kai i jedan djed a drugi je bio zakleti komunist. Uglavnom, bozicne obicaje sam naucila tamo negdje 90-ih s filmova
    isto tako
    pokloni su se dobijali za dan dječje radosti
    doma za novu godinu
    i danas se mi darivamo za novu godinu
    ali adventski kalendar se uveo
    radi ljubavi prema legićima i kinder jajima
    godinama smo imali i po dva
    kinder i lego

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    isto tako
    pokloni su se dobijali za dan dječje radosti
    doma za novu godinu
    i danas se mi darivamo za novu godinu
    ali adventski kalendar se uveo
    radi ljubavi prema legićima i kinder jajima
    godinama smo imali i po dva
    kinder i lego
    Kod nas se adventski kalendar uveo zbog ljubavi prema brojevima a kasnije i zbog ljubavi prema čokoladi.
    S tim nemam problema, meni osobno veći je problem Sveti Nikola. Kod nas doma se to nikad nije obilježavalo, ne bih to ni kasnije uvodila da nije bilo običaja u vrtiću da sva djeca ostave šlapu na prozoru i onda drugi dan dobiju čokoladicu od teta. Dobro još vrtić, ali škola... već u prvom razredu su pisali pismo Sv. Nikoli. I ajde onda budi faca i reci djetetu od 5-6-7 godina da Nikola kod nas ne dolazi
    Ni u djedicu ni u Nikolu ne vjeruje već odavno, ali poklone uredno očekuje. Ajde, bar smo uspjeli zadržati neki nivo, da očekivanja ne budu prekomjerna. Čokolada i neka sitnica. Običaj dijeljenja poklona još uvijek mu je važniji od samog sadržaja poklona i nadam se da će tako što dulje ostati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •