Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, ja sam preparanoična za to
    u onoj hrpi ljudi
    najrađe bih je špagom zavezala za sebe
    A ne znam, ja nekako nemam s tim problema. Valjda nakon što sam vlastitom tati odlutala na Velesajmu (u doba prije mobitela) jer mi je bilo dosadno uz njega obilaziti knjige (imali smo različite interese). Sljedeće godine je dogovor bio: nađemo se tad-i-tad na tom-i-tom mjestu, i besprijekorno je funkcioniralo.
    Nekako ne vjerujem da ljudi koji obilaze štandove s knjigama kradu djecu
    Ali naravno da će se svatko organizirati kako mu paše. Inače, skoro sve te knjige mogu se i naknadno nabaviti u knjižarama, ti popusti nisu tako veliki da se knjiga MORA kupiti baš tijekom trajanja Interlibera.

Na temu darova, moj voli dobiti i odjeću. Za rođendan je od ujaka dobio Nike gornji dio trenirke s kapuljačom, najobičniju crnu vestu, ali bio je očaran poklonom i stalno bi hodao u tome. Nedavno je rekao da želi još dvije takve Tako da mislim da će naš djedica morati u Decathlon, to mu je najsigurnije.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A ne znam, ja nekako nemam s tim problema. Valjda nakon što sam vlastitom tati odlutala na Velesajmu (u doba prije mobitela) jer mi je bilo dosadno uz njega obilaziti knjige (imali smo različite interese). Sljedeće godine je dogovor bio: nađemo se tad-i-tad na tom-i-tom mjestu, i besprijekorno je funkcioniralo.
    Nekako ne vjerujem da ljudi koji obilaze štandove s knjigama kradu djecu
    Ali naravno da će se svatko organizirati kako mu paše. Inače, skoro sve te knjige mogu se i naknadno nabaviti u knjižarama, ti popusti nisu tako veliki da se knjiga MORA kupiti baš tijekom trajanja Interlibera.

Na temu darova, moj voli dobiti i odjeću. Za rođendan je od ujaka dobio Nike gornji dio trenirke s kapuljačom, najobičniju crnu vestu, ali bio je očaran poklonom i stalno bi hodao u tome. Nedavno je rekao da želi još dvije takve Tako da mislim da će naš djedica morati u Decathlon, to mu je najsigurnije.
    ma znam
    to su samo moje dnevne paranoje
    s tim, da parafraziram maratonce, to nije dete, to je klipara
    al opet ......
    morat ću poraditi na tome

e vidiš, odlična ideja
    i moja nije od onih što ne vole mekane poklone
    je da joj to nije u rangu "pravih"
    mogla bih uzeti donji dio trenirke
    nema ni jedan topli
    lani joj kupila kappa, i to veći broj, da potraje, odnjela ga je jednom u školu, kad je imala trening, i vratila se bez njega
    nikad ga nismo našli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •