Tanči, možda neko vikend putovanje - neke toplice ili možda Gorski kotar u snijegu
Tanči, možda neko vikend putovanje - neke toplice ili možda Gorski kotar u snijegu
Tanči, a kožne rukavice? To nije nakit, a dobro dođe po ovakvom vremenu.
ja bih sebi nešto kupila pa molim savjet
želim zvučnik (BT)
želim puštati glazbu s mobitela, htjela bih neki s kvalitetnim, toplim zvukom (glazba: jazz, klasika itd.)
ne znam je li 100-200 eura dovoljan novac za milozvučnu glazbu u dnevnom boravku i kuhinji?
Mi vec 10 godina imamo Sonos. Nas je nesto veci pa je bio skuplji, ali sam sad skicnula i cijene se krecu od cca 150 eur.
Slusali smo par puta muziku s JBL-a i cinio se skroz ok.
Ja sam uz produljenje pretplate uzela i novi mobitel, uz koji sam mogla dobiti Xiaomi BT zvučnik za 1 euro.
Ne znam koja mu je redovna cijena, ali ti mogu reći da je u mom malom kućanstvu već poznata rečenica- Jako mi je porasla kvaliteta života otkad ga imam
https://mi.hr/xiaomi-mi-portable-blu...-16w-blue.html
Posljednje uređivanje od Svimbalo : 08.12.2023. at 12:43
Ja sam pitala mlađeg sina hoće li novi mobitel, ali je odbio. Kaže da mu je stari sasvim ok. Ima poteškoća sa aux ulazom, ali kaže da mu to nije bitno. Tja, ponudila sam.... Na kraju neće biti nikakvih velikih darova, samo sitnice. Veće stvari kupujemo kad kome zatreba, a ne zato što je rođendan ili Božić.
A ja sam doživjela da si je junior sam kupio novi mobitel.
I moj isi je kupio mobitel kad mu je ponuđeno oće li laptop ili mobitel, sad .....