http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...oo/412876.aspx
Srećom sam odustala od nabavke slona![]()
A i od šetanja psa po Mirogoju![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...oo/412876.aspx
Srećom sam odustala od nabavke slona![]()
A i od šetanja psa po Mirogoju![]()
Jutros sam prvo pročitala vijest o nabavki oklopnjaka, 2 helikoptera, jednoj bespilotnoj letjelici i nemampojmakolko ladi niva te gradnji pentagona u Zagrebu i to sve za potrebe kriznog stožera a onda na slijedećoj strani vijest kako se u stanu za kućne ljubimce više ne bi smjeli nabavljati slonovi, žirafe, krokodili, majmuni i domaće svinje. Pitam se jel to danas neki novi 1. april ili što?Svimbalo prvotno napisa
kako to misle, uzica mora biti više od 3m?Komunalni redari će odsad puniti gradski proračun tako što će kažnjavati vlasnike pasa na licu mjesta, (...) te ako vode svoje četveronožne ljubimce bez uzice ili, pak, na uzici kraćoj od tri metra.
A bit će lapsus, jer mislim da ovako veliki ljubitelji pasa nisu![]()
pomikaki, jel sad likuješ što ne živiš u zagrebu?
ustvari je slično i do sad bilo, samo se valjda penale s tim komunanim redarima. ma jupi!
a oće li npr na nasip stavit pristojnu količinu kanti za kakicu? ili će i dalje trebat pola kilometra pješačit s drekom u ruci...
ne uspjevam nać sam pravilnik nigdje... samo onaj stari...
ja uvijek likujem što ne živim u Zagrebu![]()
nego i u Puli je na svakoj zelenoj površini odnedavno znak zabrane za pse. Poludim kad to vidim. Recimo park u Kolodvorskoj koji se proteže na dvije velike parcele i na obje tak znak! A park potpuno neuređen i prljav. Sve puno čikova i čepova od boca. Pitam se kamo čovjek koji stanuje u zgradi može nabrzinu prije posla odvesti psa na jedno pišanje?
Ja srećom ne živim ni u Puli...
kory, ne budeš ni našla pravilnik dok ga se ne objavi u Službenom glasniku
a tad na www.zagreb.hr
Vidim, i mravi su na popisu zabranjenih životinja! Ja sam svoje još prije nekoliko mjeseci lijepo zamolila da se presele, ali njima kroz jedno uho unutra, kroz drugo van! E pa, ako ih sad sila zakona ne natjera da promijene prebivalište, ne znam što će!![]()
vi u ZG bar imate 43 mjesta gdje pustiti pse a mi šta će,mo mi da mi je znati? :/