Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kako održavate LCD televizore?

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Kako održavate LCD televizore?

Kupili smo nedavno novi, veliki, lijepi LCD televizor, onaj Samsungov s okvirom od crno-bordo stakla ALI ima jedna stvar: prašina se straaašno lijepi, ne toliko na ekran koliko na taj stakleni okvir i na ono postolje dolje, kada dignem rolete i usja sunce izgleda strašno. Inače prašinu brišem onim pronto piuminijem ali ovdje je to nemoguće jer se prašina stalno vraća nazad i lijepi se. Dobili smo uz TV i neku krpu za brisanje tog okvira ali kad sam je pomočila i obrisala ostale su crte.

Uz to, čime brisati ekran? Imam LCD monitor već 2 godine i na njega se hvata neusporedivo manje prašine nego na TV, a možda mi se to čini zbog veličine, sve u svemu, sasvim drugačije (i ružnije) prašina izgleda na ovom novom nego na starom TV-u.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mi ga imamo vec dvije godine (isto ima taj stakleni crni ovkir), ali ja ga nicim ne brisem, neces vjerovati.
    mozda je trik sto smo mi nas skinuli sa postolja i utiplali ga u zid jer je bio prepun otisaka djecjih prstica, do tada.
    vjerujem da ga teta spremacica samo lagano usisa jednom tjedno (taj crni rub) sa cetkom i to je sve.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne diram ga, i uopce nema prasine. Crni okvir samo obrisem suhom krpom.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na ekranu naseg lcd-a (sorci, kupila ga ja, a ti?) isto UOPCE nema prasine, to sam SAD skuzila :shock:
    na okviru se skuplja, a bogami i na komodi na kojoj stoji, puno vise nego je to uobicajeno. cistimo cim stignemo

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na sam ekran uopće se ne hvata prašina. A okvir prebrišem Prontom i krpom koju smo dobili uz TV.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nama tv stoji na zidu i ne brine me prašina već karlovi prstići po monitoru, ne znam s čim da to očistim :/ :?

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    monitoru
    ekranu

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    a bogami i na komodi na kojoj stoji, puno vise nego je to uobicajeno. cistimo cim stignemo
    o da, ispod TV-a je ima tona jedna, to ako ne pobrišem svaki drugi dan, imam krpe od prašine.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nas ekran isto ne skuplja prasinu, al zbog otisaka prstiju prebrisem onim sredstvom za staklo.

A prasinu na okviru obicnom mokrom viledom, no ne premokrom.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

ja čistim vlažnom čarobnom krpom, eventualno ajaxom za stakjla.
    nedavno sam gledala "odred za čistoću" gdje su rekli da se tv prebriše vodom s omekšivačem. nisam još probala, ali probat ću

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •