Radim narudzbu za Indisposables pelene za jednu forumasicu pa da pitam prije nego posaljem jel ima jos tko, pa da ustedite na postarini. Javite mi se na pp ako da.
Radim narudzbu za Indisposables pelene za jednu forumasicu pa da pitam prije nego posaljem jel ima jos tko, pa da ustedite na postarini. Javite mi se na pp ako da.
Ancice od kud (sa kojeg linka) radiš narudzbu ili di imaju neke opise, slike da vidim kaj imaju![]()
I ja molim link. Imaju i AIO?Inesica prvotno napisa
link je Indisposables
Ne kužim kakve su to Gabby's ultima diaper, po čemu se one razlikuju od ovih običnih. Piše - This diaper uses the first removable hook fastener closure system - the "Gabb-It. Šta je to?
Za Gabb-it piše: "The first removable hook fastener to help prevent diapers from bundling up in the laundry."
jel možeš napisati koja im je cijena? ja se baš ne kužim u to preračunavanje(čitaj, nije me volja)
i za koliko je to komada?
daphne, kako za sto.
Mnozi sa 4,6 mislim ako si na dijelu portala s kanadskim cijenama da dobijes kune. Ovisi o tecaju. To si moras sama pogledat, ja ti nemrem pomoc.
E, da, cijene su manje u kanadskom tecaju (bar su bile prije).
Ovaj hook fastener je mislim trokraki rastezljivi sa kukicama (onim koje se koriste kod zamatanja rane gazom) koje se zakace jedna za pelenu a druge dvije za preklope gore (gdje inace zakacis cickom). Ili nesto u tom stilu. Al nisam sto posto sigurna, mogu poslat upit. Ako je ovo sto sam opisala onda ne bih preporucila jer su te kukice jako ostre a kad klinci dodu u fazu igranja s pelenom mogu se ozlijediti. Kod malih beba je OK.
Imam ja 6 AIO i pelene su odlićne. Kada se dijete jako popiški (2-3 puta) onda malo procure na gumici oko noge, ali inače su super. Dobro ih je imati nekoliko za brzo prematanje. Obićne cotton diapers indisposables su strašno dobre (super upijaju, mekane, odlično stoje na guzi) zato ako itko planira priječi na platnene neka navali jer su uz sve ovo što sam nabrojila, CIJENOVNO VRLO POVOLJNE.
Radi se o dijelu čička s kukicama. Nešto su pametno zmislili da se može odvojiti prije pranja kako se pelene ne bi zapetljale. Ali ako pelena na tom dijelu ima protučičak to nije potrebno.
Ako još postoji netko tko ne znaja imam nekorišten paket Indisposables pelena za novorođenče, kupila od Ancice i nisam ga koristila,
evo ovo je paket
http://www.mylilmiracle.com/store/pr...ID=2%29+NB+Kit
Boja svijetlozelena sa žutim zvjezdicama, cijena 1200 kn
varine=carine
ovo danas (proslava rockasa), a i ovih dana, je ludnica. mozak skroz steka
Radim jos jednu narudzbu ovih dana za sebe (odnosno familiju) pa ako netko hoce ugurat se (i dobro ustedit na postarini), nek mi se javi sto prije.
Anci javljam se na PP
Ančica , imaš pp