Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Jozefina (torta od naranče i čokolade, bez file)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    GYM
    Postovi
    5,117

    Početno

    Peterlin (ili netko tko je vec pravio tortu) pomagajte!

    U sredini na dnu mi ostala gnjecava, tekucasta. Ne bih niti skuzila da ju nisam okrenula da skinem papir.
    Jel to tako treba biti pa se stegne kad se ohladi ili sam ja nesto zeznula?

    Upravo mi se druga pece, nju cu ostaviti malo duze, a ovu cu vratiti ovako naopacke....

    Valjda ce dobro ispasti. A radim ju za jedan rockas.... a jooooj
    Posljednje uređivanje od zhang : 03.04.2016. at 13:21

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin (ili netko tko je vec pravio tortu) pomagajte!

    U sredini na dnu mi ostala gnjecava, tekucasta. Ne bih niti skuzila da ju nisam okrenula da skinem papir.
    Jel to tako treba biti pa se stegne kad se ohladi ili sam ja nesto zeznula?

    Upravo mi se druga pece, nju cu ostaviti malo duze, a ovu cu vratiti ovako naopacke....

    Valjda ce dobro ispasti. A radim ju za jedan rockas.... a jooooj
    Ne smije biti gnjecava. Treba se dugo i polako peći. Probaj ju vratiti u pećnicu na bar još 15 minuta.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •