Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: juha!

  1. #1

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    816

    Početno juha!

    ja ne kužim u čem je moj problem , ali nikad, nikad mi juha ne ispade "ko mamina"!!! sve isto radimo, isto meso kupim, isto ju kuhamo, sve, sve , sve, i moja ispadne mutna, sva nikakva, a njena savršena. inače je moja stara poznata po svojoj juhi.
    di griješim?

  2. #2
    Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005
    Lokacija
    tu negdje...
    Postovi
    601

    Početno

    meni je moja baka govorila kako juha ne smije kipit jako dok se kuha,pa sad i ja tako radim .kad se stavi svo povrce, meso neka zakipi, onda smanjit vatru i lagano neka krcka,meni uvijek bude bistra.

  3. #3
    Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    iznad oblaka
    Postovi
    4,745

    Početno

    A zašto je bitno da je bistra? :?

  4. #4
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Predgrađe
    Postovi
    4,353

    Početno

    I moja mama je poznata po svojoj juhi
    I da, pogađaš - sve radim isto i NIKADA nije ko njena :?
    Dobro, izgledom je, bistra je, ali okusom uvijek ima odstupanja :/

    Za bistru juhu - staviti sve sastojke u HLADNU vodu, čim počne kuhati smanjiti na što laganije i kuhati što duže to bolje.

  5. #5
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Postovi
    6,003

    Početno

    Citiraj Maja prvotno napisa
    A zašto je bitno da je bistra? :?
    Radi estetike. A i vidiš da je npr. mrkva mrkva.

  6. #6
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Citiraj Maja prvotno napisa
    A zašto je bitno da je bistra? :?
    Meni je različit okus mutne i bistre.
    Bistra mi je bolja.

    Što mislite, kakva moja ispadne?

  7. #7
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Postovi
    6,003

    Početno

    A jel oberete onu pjenu šta se stvori na vrhu?

  8. #8
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Predgrađe
    Postovi
    4,353

    Početno

    Citiraj Maja prvotno napisa
    A zašto je bitno da je bistra? :?
    Pa tak svi govore

    Ma kad vidim mutnu juhu niti ne jede mi se :/
    odmah mi nešto govori da je "zmučkana" na brzinu a to ne može bit dobro

  9. #9
    Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    iznad oblaka
    Postovi
    4,745

    Početno

    Ja moram priznati da ne znam je li moja bistra ili mutna? Ali znam da mi se ne događa da tražim mrkvu pa je ne nalazim
    Ne znam, ja sam se skroz odmakla kroz godine od toga da je bakina juha najbolja, uživjela se skroz u svoju bistro-mutnu i otada mi je i bolja od njene.

  10. #10
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Majo, da je meni moja fina, ne bih ja riječ rekla

  11. #11
    Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    iznad oblaka
    Postovi
    4,745

    Početno

    pa staviš komad korijena celera, to meni uvijek pomogne.
    Sve ti je to u glavi

  12. #12
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Ili u celeru

    Moja sestra kaže da obavezno stavi neko meso s kosti, npr. bijelo ono što ostane kad odrežeš za file.
    Onda tu košćobu ubaci u juhu.

  13. #13
    Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    iznad oblaka
    Postovi
    4,745

    Početno

    Ja inače stavljam krilca ili bocke, stavljam u hladnu vodu (lijenost, brzina), smanjujem vatru kad zakipi ali ne uvijek odma jer se ne sjetim. Kuham sat, dva, nemam više cajta od toga za posvetiti juhi (treba se bit doma). Juha mi nije spektakularna al je pristojna. Al dal je bistra, to moram ispitati, baš me sad muči.

  14. #14

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    816

    Početno

    ja radim tako da npr. stavim piletinu, mrkvu, luk, papriku, peršin korijen, korabu, celer u hladnu vodu pokopim i to je to. pustim da kuha. ali nije da se lagano kuha, već se kuha ko velika. sljedeći put smanjijm brzinu!

  15. #15
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    2,210

    Početno

    Citiraj Maja prvotno napisa
    pa staviš komad korijena celera, to meni uvijek pomogne.
    Sve ti je to u glavi
    ...a ima nešto i u loncu
    Moje juhe su puno bolje od kad imam kvalitetniji, debeli lonac, prije mi je uvijek sve bilo prevodenasto bez obzira na količinu povrća. A treba ga puuuuno. Novo otkriće mi je koromač (komorač?), daje super aromu. A kažu da se za bistrinu stavi krumpir.

  16. #16

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    816

    Početno

    taman sam htjela spomenuti lonac! sigurno igra veliku ulogu, ja sam ga isto promijenila i čini mi se bolja, al nije to još to!

  17. #17
    Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    iznad oblaka
    Postovi
    4,745

    Početno

    pih
    baka je na svakom loncu znala napraviti juhicu

  18. #18
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    meni uopće nije važno je li bistra ili nebistra (u svakom slučaju, mrkvu mogu pogoditi iz aviona).
    važan mi je onaj puni okus, da su mi je "puna usta"-
    a bistrinu su valjda izmislile one kojima ništa drugo nije uspijevalo

  19. #19
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Ajde, što ti staviš?

    Ja stavim 4, 5 mrkvi, peršin, celer, korabu i komad mesa.
    I nije baš...fina
    Imam expres lonac.

  20. #20
    Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    Molvice
    Postovi
    1,830

    Početno

    problem ti je u ekspres loncu. kad u njemu radim juha mi ispadne nekako tanka za razliku od klasicnog kuhanja. a vode uvijek stavim taman da pokrije sve sastojke nikako vise od toga.
    i jako volim kad mi juha nije bas bistra

  21. #21
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Predgrađe
    Postovi
    4,353

    Početno

    Ja stavljam meso (kakvo god) mrkvu, peršin (list i korjen), celer, korabu,
    rajčicu, krumpir, luk, češnjak, papriku, cvjetaču, list kelja, ustvari što više povrća to bolje.

  22. #22

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    Citiraj Anci prvotno napisa
    Ajde, što ti staviš?

    Ja stavim 4, 5 mrkvi, peršin, celer, korabu i komad mesa.
    I nije baš...fina
    Imam expres lonac.
    ja stavim manje mrkve, 3 velike, ali i par listova kelja i prepečenu glavicu luka (s kožom), peršin celer i korijen i list
    i kost ili pileći hrbat
    hladna voda, smanjim kad zakipi, ne obirem ništa
    normalni lonac

  23. #23

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    Citiraj kahna prvotno napisa
    Ja stavljam meso (kakvo god) mrkvu, peršin (list i korjen), celer, korabu,
    rajčicu, krumpir, luk, češnjak, papriku, cvjetaču, list kelja, ustvari što više povrća to bolje.
    meni je fina takva juha s puno povrća, ali onda nemam feeling da jedem pravu pileću/govedsku juhu, već povrtnu
    povrće je preuzme

    i ne volim paradajz u juhi ako nije paradajz juha (konstrukcija )

  24. #24
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Predgrađe
    Postovi
    4,353

    Početno

    Citiraj Imga prvotno napisa

    ja stavim manje mrkve, 3 velike, ali i par listova kelja i prepečenu glavicu luka (s kožom), peršin celer i korijen i list
    i kost ili pileći hrbat
    hladna voda, smanjim kad zakipi, ne obirem ništa
    normalni lonac
    E taj prepečeni luk sam vidjela da sveki ubacuje u juhu, ali na kraju :?
    Mislim da je i to za bistrinu.

  25. #25
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Probat ću za vikend drugi lonac.

  26. #26
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Predgrađe
    Postovi
    4,353

    Početno

    Citiraj Imga prvotno napisa
    Citiraj kahna prvotno napisa
    Ja stavljam meso (kakvo god) mrkvu, peršin (list i korjen), celer, korabu,
    rajčicu, krumpir, luk, češnjak, papriku, cvjetaču, list kelja, ustvari što više povrća to bolje.
    meni je fina takva juha s puno povrća, ali onda nemam feeling da jedem pravu pileću/govedsku juhu, već povrtnu
    povrće je preuzme

    i ne volim paradajz u juhi ako nije paradajz juha (konstrukcija )
    Ma dajzaz ubacim neki mali, koji ostane cijeli do kraja,
    a i sve povrće osim juhe ide van, tak da baš i nije ko povrtna.
    Što više povrća stavim to mi je puniji okus.

  27. #27

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    pa je za bistrinu, barem tako vele
    iako i uz luk mi se juha zamuti ako prejako kipi - tak da mislim da je u tome caka
    i mama mi kaže da se ne treba potpuno poklopiti, nego onako napola

    kahna, što na kraju upitnik

  28. #28
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Ja to shvatila kao- na kraju kuhanja, pri kraju.
    A ti odmah?

  29. #29
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Predgrađe
    Postovi
    4,353

    Početno

    Citiraj Imga prvotno napisa
    pa je za bistrinu, barem tako vele
    iako i uz luk mi se juha zamuti ako prejako kipi - tak da mislim da je u tome caka
    i mama mi kaže da se ne treba potpuno poklopiti, nego onako napola

    kahna, što na kraju upitnik
    Napisah da sveki stavi luk na kraju, pa zato upitnik, jer ti stavljaš odmah sa svim. Zar ne?

  30. #30

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    pa da, stavim hladnu vodu sa svim na jedan plamenik, a na drugom prepečem luk, tak da taman negdje kad se voda zavrući ubacim luk

    i čuje se ono zadovoljno pššššt kad upadne

  31. #31

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    816

    Početno

    Citiraj Dijana prvotno napisa
    A jel oberete onu pjenu šta se stvori na vrhu?
    da.

  32. #32

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    816

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa
    meni uopće nije važno je li bistra ili nebistra (u svakom slučaju, mrkvu mogu pogoditi iz aviona).
    važan mi je onaj puni okus, da su mi je "puna usta"-
    a bistrinu su valjda izmislile one kojima ništa drugo nije uspijevalo
    bistra juha mi je i finija. moja je nekako muljava i nije istog okusa.

  33. #33
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Moja uvijek bude i bistar i fina, kao mamina...
    Nije da se hvalim, samo koristim...bip!

  34. #34
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Postovi
    9,023

    Početno

    I moja je bistra. Mamima je mamina , ali ne mislim da zaostajem.
    Slijepo sam je slušala dok mi je govorila kako kuha, pa i ispadnu slične.

    Jedino (!) što ja ne znam izabrati tako dobro i kvalitetno meso za juhu, koje će uvijek biti ukusno, ne presuho, ne premasno, ne žilavo, ne raspadajuće... to zna samo moja mama. Inače, i od najstarije krmačetine (karikiram, ali da skužite poantu ) ona ispeče najmekše pečenje... čas otvori, čas zatvori protvu, čas malo podlije juhom, pa malo prevrne, pa malo zalije, malo... skužili ste - pečenje joj je od bilo kojeg komada mesa fenomenalno! Pa i kad zna kod mene nabasati na komad koji ona ne bi nikada kupila, ona od njega napravi doživljaj za nepce.
    E, to ja ne znam! Ja običnom mladom odojku skuham kožicu :shock: , rek'o bi čovjek upropastim tamo gdje ne moš pogriješiti.

    A za juhu stavljam sve što ste nabrojale, osim što ja ne volim tako puno mrkve jer mi juha bude pre-slatkasta. U mojoj juhi se obavezno kuha komadić svježeg kupusa i jedan srednji poriluk (uz celer, korabu, mrkvu, peršin, list kelja, preprženog luka, par cvjetova karfiola) i nekako mislim da upravo to daje onu puninu okusa juhe...
    Krumpir nikada ne stavljam, a pjenu i one zgrušane bjelančevine s površine obavezno kupim... pazim i da ne stavljam svakojako rezane teleće kosti... i iz njih zna iscuriti mutež.
    Eh, da, aroma pune juhe se ne može dobiti od Cekin piletine, bar ne koja bi mene zadovoljila. Obavezno kupujem domaće piliće i prije zakuhavanja tjestenine skinem masnoću.

    I jedna žličica vegete. 8)

  35. #35

    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Cro Susedica
    Postovi
    1,732

    Početno

    Najbolja je sa mešanim mesom. Komad junetine i to od grudi ili ribić i komad piletine, npr. leđa i kost od belog mesa.
    To stavim u hladnu vodu (cca 2.5-3 litre)i poklopim da zakipi, smanjim vatru i to se tako kuva oko 45 min-1 h u običnom loncu, a u expressu 20 min.
    Ja penu ne ubiram, ali mi ni ne bude supa mutna, jer se lagano kuva.
    Tek onda ubacim povrće. Tu bude oko 5 većih šargarepa 3-4 peršuna, 2 paštrnaka, komad celera, 2 srednje glavice luka (a popeče se radi jačeg i punijeg ukusa). Ponekad ubacim pola krompira, list kupusa, ili cvet karfiola, ali to tek pred kraj.
    Još stavim par zrna bibera, malo šećera, 1 češanj belog luka, soli (ili povrtnog začina)
    Onda se još kuva 1-1.5 sat u običnom i 30 min. u express loncu.
    U expresu mi bude uvek super.

    Radi punoće ukusa, nikad ne treba dolivati vodu i važno je da polako vri polupoklopljena (što naravno ne važi za expres)
    Pred sam kraj ubacim dosta celerovog i peršunovog lišća. Ne seckanog, več onako celog, poklopim lonac, pustim da baci ključ-dva i onda isključim vatru, a lonac ostavim da se ukusi prožmu, a supa slegne.

  36. #36

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    816

    Početno

    e da...možda je u tome moja greška! uvijek kuham na malo jačoj vatri polupoklopljeno, juha kuha, voda nestaje, a ja dolijem....

  37. #37

    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Cro Susedica
    Postovi
    1,732

    Početno

    Može lako biti da je to.
    Voda iz supe bi trebala da ti uvri za malo manje nego za trećinu. Npr. ako si stavila 3 litre vode, treba ti ostati oko 2,2 litara supe.
    I to ti treba ostati tečnosti toliko da ti i povrće i meso budu prekriveni za 2 prsta iznad njihove površine. (a što sam objasnila )

  38. #38

    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Cro Susedica
    Postovi
    1,732

    Početno

    A šta ti mama kaže? Jesi li nju pitala ili joj praviš iznenađenje?

  39. #39

    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Cro Susedica
    Postovi
    1,732

    Početno

    Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Eh, da, aroma pune juhe se ne može dobiti od Cekin piletine, bar ne koja bi mene zadovoljila. Obavezno kupujem domaće piliće i prije zakuhavanja tjestenine skinem masnoću.

    I jedna žličica vegete. 8)
    X

  40. #40
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    2,210

    Početno

    Citiraj Maja prvotno napisa
    pih
    baka je na svakom loncu znala napraviti juhicu
    Bake su imale najbolje lonce

  41. #41

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    816

    Početno

    Citiraj vanesax prvotno napisa
    A šta ti mama kaže? Jesi li nju pitala ili joj praviš iznenađenje?
    ma nisam ju niti pitala. njoj je sve tako jednostavno i ne kuži kak ja to ne znam!

  42. #42
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    32,968

    Početno Re: juha!

    Citiraj willow_tree prvotno napisa
    ja ne kužim u čem je moj problem , ali nikad, nikad mi juha ne ispade "ko mamina"!!! sve isto radimo, isto meso kupim, isto ju kuhamo, sve, sve , sve, i moja ispadne mutna, sva nikakva, a njena savršena. inače je moja stara poznata po svojoj juhi.
    di griješim?
    Meni je odnedavno napokon počelo uspijevati.... nakon 28 godina dalje od mamine suknje! Izgleda da je štos u tome da vježba čini majstora. Nakon nekog vremena prestaneš mislit o tome kaj stavljaš, isto ko što prestaneš mislit kak u autu mijenjaš brzine.

    Daklem, kad skuhaš toliko juha koliko je i mama skuhala, i tebi bu uspjelo! Do tada, uživaj u maminoj finoj juhici!

  43. #43
    japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    na rubu znanosti
    Postovi
    859

    Početno

    ja u ekspres lonac stavim komad junetine s kostima ili hrbat, krilca i vrat od pileta, dvije kapule, korijen celera, list celera ili peršina, tri mrkve, od oka Alnaturine začinske soli, malo koncentrata rajčice, zatvorim, kuham 45 min i stvarno je uvijek super.

    naravno, najviše ovisi o mesu jel super ili jako super

    a najbolja je od jezika.

  44. #44

    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Cro Susedica
    Postovi
    1,732

    Početno

    Citiraj japanka prvotno napisa
    ja u ekspres lonac stavim komad junetine s kostima ili hrbat, krilca i vrat od pileta, dvije kapule, korijen celera, list celera ili peršina, tri mrkve, od oka Alnaturine začinske soli, malo koncentrata rajčice, zatvorim, kuham 45 min i stvarno je uvijek super.

    naravno, najviše ovisi o mesu jel super ili jako super

    a najbolja je od jezika.
    To!

  45. #45
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ja upravo kuham od teleće koljenice.
    miriše cijela kuća.
    i nebrigame ako bude mutna.

  46. #46
    iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    tamo gdje je srce
    Postovi
    1,638

    Početno

    Citiraj japanka prvotno napisa
    ja u ekspres lonac stavim komad junetine s kostima ili hrbat, krilca i vrat od pileta, dvije kapule, korijen celera, list celera ili peršina, tri mrkve, od oka Alnaturine začinske soli, malo koncentrata rajčice, zatvorim, kuham 45 min i stvarno je uvijek super.

    naravno, najviše ovisi o mesu jel super ili jako super

    a najbolja je od jezika.
    I ja točno ovako kao japanka, osim što stavim ili govedinu ili piletinu nikad ne miješam (a vjerujem d aje dobro pa ću probati ). Ako kuham goveđu juhu, kuham sat vremena, pileću 45 (u express loncu) i Uvijek uvije mi je bistra. Sve sastojke bacim u hladnu vodu.

  47. #47

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Zagreb, Bukovac
    Postovi
    227

    Početno

    Ja ne volim mutnu juhu (nemojte se ljutiti). Meni je to onda varivo - ono smije biti mutno

    Ovisna sam o juhi (kao i moj mis). Stvarno ne znam ima li dana u tjednu a da ona nije prvo jelo (osim kad je varivo), al ju svejedno imam u frizeru.

    Imam srecu pa imam baku u Zagorju koja na domace hrani koke tak da je juha ona prava, pravcata.


    U biti uopce ne znam kak izgleda mutna juha. Mene su doma ucili da se meso (moze biti i razih trkacih zivina), znaci, povremeno mijesam i junetinu i teletinu, i kokos ... ili radim samo od junetine, teletine, kokosi - daklem, ubaci u hladnu vodu, pustim da to samo prokipi i onda ubacim povrce. Ubacujem apsolutno svo povrce koje imam doma
    I ne gledam kolicinu mesa, mi svi obozavamo lesade i nikad mi se nije dogodilo da povrce preuzme okus mesne juhe. Znaci obavezno crvena i zuta mrkva, pasternjak, celer, luk poprzen na ploci u svojoj ljusci i ono sto niti jedna od vas ne spominje - poriluk.

    Kad voda opet zakipi ubacim sol i papar u zrnu i jedan smrznuti paradajz (domaci). Imamo ih u vrtu previse (napravim oko 100 boca paradajza) i ostatak smrzavam u komadu.

    I to je to. Kad opet zakipi, poberem pjenu (cesto i ne) i kuham na laganoj vatri dok sve ne omeksa. Nekad u to ubacim i oguljeni krumpir. Pri samom kraju kuhanja jos ubacim i brokulu i cvjetacu, ukljucujuci i lisce i zagasim vatru.

  48. #48
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,634

    Početno

    nikad mi nije ispala mutna?!

    ne volim pileću (ali pojedem kad mm skuha) pa uglavnom kuham od teleće koljenice

    ide: mrkva, celer, peršin, koraba...ma sve što se nađe i komad mesa. ne puno vode. kuham dok ne počne kipiti onda smanjim na najmanju moguću vatru i ostavim par sati (kuhanje se odvija navečer od 8 nadalje...)

    lonac, nebitan. u svakom ispadne fino.

    e da, ne poklopim skroz, ostavim malo otvoreno.

    tjesteninu ukuham tik prije serviranja i to uvijek samo u onu količinu koju mislim pojesti. ako tjestenina ostane unutra garant se zamuti (a i tjestenina bude gnjecava)

    nikad ne koristim vegetu, zato moja juha nije ko mamina, nego BOLJA

  49. #49
    bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    5,074

    Početno

    Citiraj willow_tree prvotno napisa
    ja radim tako da npr. stavim piletinu, mrkvu, luk, papriku, peršin korijen, korabu, celer u hladnu vodu pokopim i to je to. pustim da kuha. ali nije da se lagano kuha, već se kuha ko velika. sljedeći put smanjijm brzinu!
    isto!!

  50. #50
    bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    5,074

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa
    meni uopće nije važno je li bistra ili nebistra
    važan mi je onaj puni okus, da su mi je "puna usta"
    X

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •