-
Joj imam ja još tih sramotnih bisera. MM je prvih god. dana najviše volio jaje na oko i hrenovke. To mi je najbolje išlo. Kad je vidio da uzimam kuharicu i najavljujem "danas imamo nešto specijalno uvijek je izgledao :?
Sjećam se naše prve bračne večere uz svijeće. Bez zafrkancije. Obukla ja sexy haltere vikend iza svadbe. U korzetu, samostojećim itd... Idila MM samo za poželit. Stavila crveni satenski stolnjak, svjećnjak, fino vino, i uleti on sa puta u kuću i sav oduševljen na stolu poklopljeni tanjuri. Ma pravo filmski, i lijepo se on raskomoti, i mi sjeli i otklopio on taj tanjur i :shock: :shock: :shock: , i odvalio se smijat. A šta sam ja znala, bila dva hladna jaja na oko (koja baš i nisu uspjela) i hrenovke. Da i... Da vas čujem. Ajde prasnite sada.
Da da, veće romantike nije bilo, i ja onako jeftina na onom stolcu buljim u njega, pa znao je da ne znam kuhati. I dobila sam ga na malo suza, poslje nam je bilo super. Danas kad znam skuhati i kranjske je i meni sjećanje na ovu večeru
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma