Citiraj Balarosa prvotno napisa
Citiraj vanesax prvotno napisa
Citiraj Kosjenka prvotno napisa
ovo sa teletino to bi bila ragu juha. Ja prvo malo luka prodinstam pa ubacim meso , dinstam još neko vrijeme pa još malo prodinstam sa mrkvom ulijem ostatak vode dodam krumpir , grašak, peršin može i korabice i karfiol ako imam. Na kraju bi se trebala legirati meni to baš i ne uspijeva, pa ne legiram.
Za uspešno legiranje:

Umutiš kašikom (u činiji u kojoj će se služiti supa) žumance sa pola pavlake (kiselog vrhnja) da bude glatka smesa i preko toga lagano u mlazu sipaš supu koja je prestala da vri. Ubaciš seckano povrće i meso iz supe i to je to.

Začiniti limunom po želji
Što je legiranje?
Ja u jaje i vrhnje odmah stavim soka od limuna. Ovo legiranje stvarno obogati juhu. Saznah za to prije cca 1-2 mj. i od onda stalno primjenjujem za krem juhe.

Bistru juhu kuham u expresu, ubacim standardno povrće (luk, češnjak, mrkvu, peršin, celer, paprike, rajčicu) i uvijek mi ispadne odlična. Čak po neki put ako imam ubacim i koru od sira koja da poseban gušt.