Pokazuje rezultate 1 do 50 od 430

Tema: Dohrana poslije 1. rođendana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Moj najdrazi sin i sa svojih 20 mjeseci zafrkava s hranom uglavnom htjela bi mu obogatiti jelovnik zdravim zitaricama.
    Uglavnom jede griz od pira ili zgance.
    Da li su zobene mekinje ok? One su skroz mljevene pa su ok u jogurtu (hoce Ih pohest), ove obicne zobene pljuje van?!
    Sto se jos kao topli obrok moze ponuditi za dorucak?! Ujutro voli pojesti toplo!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    Moj najdrazi sin i sa svojih 20 mjeseci zafrkava s hranom uglavnom htjela bi mu obogatiti jelovnik zdravim zitaricama.
    Da li su zobene mekinje ok? One su skroz mljevene pa su ok u jogurtu (hoce Ih pohest), ove obicne zobene pljuje van?!
    Sto se jos kao topli obrok moze ponuditi za dorucak?! Ujutro voli pojesti toplo!
    Možeš mu obične zobene prokuhati da postanu kašaste i u to umiješati zgnječene voće, to je toplo i super, to i moj osmomjesečni sin jede, to bi mu se možda više svidjelo nego da su samo prelivene jogurtom.
    Možeš i rižine pahuljice s nekim voćem, npr suhim marelicama.
    Za promjenu (kao da moraju biti žitarice svako jutro), možeš mu ponuditi kuhano jaje sa kruhom.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    Mi kolektivno mrzimo zobenu kasu (kakvu god, na mlijeku, vodi...) ali jedemo zobene pahuljice. Muzu i djetetu su najdraze u jogurtu, ali tako da ih se u jogurt stavi navecer, zajedno s nekim vocem, a onda ostavi poklopljeno do sljedeceg dana (obicno jedu za dorucak). Tako super omekane. Mozda bi se i tvojem djetetu svidjelo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •