Pokazuje rezultate 1 do 50 od 430

Tema: Dohrana poslije 1. rođendana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me kad ide:
    med - piše ne sa navršenih godinu, ali kad uvesti?
    bademe, lješnjake, i ostale orašaste
    jagode, kupine, maline
    gljive - negdje sam čitala ne do 7.godine?
    Med ponekad zavrsi u nekom termicki obradjenom jelu, a takva (s malo meda) ponekad konzumira od navrsene godine dana. Bademe i ljesnake jede mljevene (brasno), ali mislim da cu mu uskoro dati i komadice. Ima 16.5 mjeseci i 16 zuba. Jagode, maline i kupine jede od pocetka dohrane. Gljive ne jede jer ne zeli, ali nadju se u jelima koje kuham. Ne kuham mu posebno, to sam radila mozda prvih dva mjeseca dohrane. Jede sve sto jedemo i mi, rukama ili pomalo zlicom i vilicom.

(Nakon iscrpnog istrazivanja na sve strane, najvise su mi se svidjeli argumenti koji idu u prilog tome da dijete moze jesti u principu sve, od samog pocetka. A i samo. S ove strane bare se, u principu, ne prica o odlaganju uvodjenja bobicastog voca, jaja... ma svega i svacega. Mislim da se slicnim principa vode i u Velikoj Britaniji.)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku

(Nakon iscrpnog istrazivanja na sve strane, najvise su mi se svidjeli argumenti koji idu u prilog tome da dijete moze jesti u principu sve, od samog pocetka. A i samo. S ove strane bare se, u principu, ne prica o odlaganju uvodjenja bobicastog voca, jaja... ma svega i svacega. Mislim da se slicnim principa vode i u Velikoj Britaniji.)
    vidiš, meni se to uopće ne sviđa

da netko tko je živio na isključivo jednoj namirnici prvih šest mjeseci, odmah u sebe počne trpati svaku namirnicu, bez obzira na njezin sastav i probavljivost
    a amerika mi apsolutno nije referentna točka

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    vidiš, meni se to uopće ne sviđa

da netko tko je živio na isključivo jednoj namirnici prvih šest mjeseci, odmah u sebe počne trpati svaku namirnicu, bez obzira na njezin sastav i probavljivost
    a amerika mi apsolutno nije referentna točka
    Ni meni se ne sviđa taj način-daj djetetu muffine s brokulom (a ne brokulu samu?) jer su praktični za samohranjenje, paštu bolognese od 6 mjeseci i sl. al bome mi ni naše tablice nemaju puno smisla-tikvice i marelice usred zime zato jer "tablica tako kaže"

Ispravno je negdje u sredini ove dvije krajnosti? Po meni, da.

Inače, pratim vas sa zanimanjem jer ćemo se uskoro pridružiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •