-
Osoblje foruma
Vecini ljudi nema smisla da dijete na samom pocetku dohrane, znaci s navrsenih sest mjeseci, jede sve, ama bas sve, sto jede i ostatak obitelji. Daleko od toga da mogu tvrditi da znam gdje se sve u svijetu tako jede, ali mogu imenovati Gill Rapley, tetu koja propagira Baby Led Weaning, a onda i njezine sljedbenike. Vjerujem da ih najvise ima u Velikoj Britaniji odakle je i sama Gill. Ne znam je li Gill ikad stvarno izjavila da beba od 6 mjeseci treba/moze jesti curry ili chili, ali u pricipu stvarno propagira dohranu bez neke vece filozofije, sve dok se ne konzumiraju velike kolcine soli. Nemam knjigu trenutno pri ruci pa me nemojte skroz uzimati za rijec.
Iako poznajem pozamasan broj ljudi koji obozavaju Gill, mislim da nitko od njih nije servirao curry ili sarmu sestomjesecnom djetetu, a vjerojatno ni sedmomjesecnom. Ali znam da su nudili sarolike namirnice, ili bi izvadili nesto (tipa mrkve) iz juhe kuhane za cijelu obitelj (a bez velikih kolicina soli). No vjerojatno negdje postoje ljudi koji odmah udaraju u glavu sarmom i curryjem. 
Sve u svemu, nisam bas nesto tu na forumu primijetila jak pokret za mijenjanje Rodinih tablica u Gill Rapley tablice, vec je puno vise rijec o ovome sto je maca sazela puno bolje od mene, iako se trudim valjda preko godinu dana - mozemo je, recimo, nazvati lezernijom dohranom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma